Sport

2014.04.22. 18:51

Végig sima, a végére kicsit szoros

A Pécsi VSK otthonában szerezte meg a győzelmet a Nyíregyházi FSE-NYKS az amatőr női kosárlabda NB felsőházi rájátszásában.

A Pécsi VSK otthonában szerezte meg a győzelmet a Nyíregyházi FSE-NYKS az amatőr női kosárlabda NB felsőházi rájátszásában.

Páll Vivien révén alaposan bekezdett a Nyíregyházi FSE-NYKS az amatőr női NB a felsőházi rájátszás keddi, pécsi mérkőzésén. A végig pont- és lepattanóerősen játszó magasbedobó tevékeny részese volt a vendégek győzelmének. Merthogy a főiskolások nyertek, végig vezetve, biztosan.

Páll mellett szokás szerint Farkasinszki Orsolya és Papp Klaudia szerezte a pontok nagyobb részét, és a bár a végére előbb öt, majd az utolsó percben négy pontra zárkózott fel a PVSK, az NYFSE-NYKS győzelme nem forgott veszélyben. A dobogóért harcban lévő vendégcsapat tehát nagyon fontos győzelemmel gazdagodott.

 

Amatőr női NB

Autópark-Pécsi VSK–Nyíregyházi FSE-NYKS 75–79

13–20, 18–17, 21–23, 23–19)

Pécs, 50 néző, v.: Mintál, Bálind. NYFSE-NYKS: Papp K. 14/3, Földesi V. 7, Gömze, Páll V. 14, Farkasinszki O. 30. Csere: Ónya 8, Soós R., Tatai, Popenko 6. Edző: Farkasinszki Gyuláné.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!