Sport

2014.09.20. 13:31

SZON-ÉLŐ – Nyíregyháza vs. Győri ETO 2 - 3 (1 - 2)

Nyíregyháza - Az OTP Bank Liga 8. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus a Győri ETO FC csapatát fogadta Nyíregyházán a Városi Stadionban. A mérkőzésről élőben tudósítottunk 14.30-tól a Szabolcs Online-on.

Nyíregyháza - Az OTP Bank Liga 8. fordulójában a Nyíregyháza Spartacus a Győri ETO FC csapatát fogadta Nyíregyházán a Városi Stadionban. A mérkőzésről élőben tudósítottunk 14.30-tól a Szabolcs Online-on.


Labdarúgó OTP Bank Liga NB I, 8. forduló

Nyíregyháza vs. Győri ETO

2 - 3 (1 - 2)


[liveticker name="szon-live-nyiregyhaza-vs-gyori-eto-2014-09-20-1430"]



JEGYZŐKÖNYV

Labdarúgó OTP Bank Liga NB I., 8. forduló

Nyíregyháza Spartacus vs. Győri ETO

2 - 3 (1 - 2)

Nyíregyháza , 2002 néző. V.: Vad II.  (Berettyán P., Márkus T.).


Nyíregyháza Spartacus FC: Balogh – Fodor, Törtei, Gengeliczki, Nagy – Kostic, Koller, Pekár, Spitzmüller – Pákolicz, Bajzát. Vezetőedző: Csábi József

Győri ETO: Pogacsics – Dinjar, Lipták, Svec, Windecker – Strestik, Kamber, Lang, Pátkai – Priskin, Rudolf. Vezetőedző: Horváth Ferenc


Gólszerző: Rudolf a 7., Pákolicz a 18., Rudolf a 32., Priskin az 51., Bajzát a 69. percben.

Sárga lap:  Kamber a 9., Nagy a 22., Gengeliczki a 35., Pátkai az 55.  percben.

Kiállítás:

Csere: Balogh János helyett Volodimir Ovszijenko a félidőben. Koller helyett Huszák a 66., Strestik helyett Koltai a 68., Pákolicz helyett Lázár a 80., Priskin helyett Kvilitaia a 82., Rudolf helyére Varga a 91. percben.


A szombati, Győr elleni meccsre már csak klubkártyával lehet jegyet vásárolni. tovább »

Kedden délután az NB II-es Cegléd ellen nyert az élvonalbeli nyíregyházi csapat. tovább »

A Magyar Labdarúgó Szövetség elfogadta a Diósgyőr halasztási kérelmét, így a csapat szurkolóinak az őszi idényben nem szükséges kiváltaniuk a klubkártyát a hazai mérkőzésekre. tovább »

Az MLSZ-ben elkészítették a labdarúgó NB I teljes őszi idényének és a tavaszról előrehozott két forduló pontos menetrendjét. tovább »


[poll id="777"]


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!