Sport

2014.10.18. 17:01

Kevés örömet okozott a gólparádé

Kisvárda, Nyírbátor - Labdarúgás: NB III Keleti csoport, 10. forduló: A kisvárdai mérkőzésen nyolc, a nyírbátorin kilenc találat született, de csak a listavezető gyűjtötte be mindhárom pontot az alsóházi csapatok ellen.

Kisvárda, Nyírbátor - Labdarúgás: NB III Keleti csoport, 10. forduló: A kisvárdai mérkőzésen nyolc, a nyírbátorin kilenc találat született, de csak a listavezető gyűjtötte be mindhárom pontot az alsóházi csapatok ellen.

Nyírbátori FC–Hajdúböszörményi TE 4–5 (1–4)

Nyírbátor, 170 néző, v.: Ducsai.

Nyírbátor: Tóth Sz. – Erdei Z., Lipcsei M. (Sándor D., 81.), Ráti (Osváth S., 58.), Dajka L., Pálvölgyi (Pálfi I., 58.), Benkő B., Boros D., Ambrusz, Fabu M., Jeddi. Edző: Kovács János. Hajdúböszörmény: Somogyi M. – Simonka (Kiss R., 83.), Tóth T., Éles B., Lovas M. (Kerek, 69.), Fülöp G., Murák, Tóth L., Benke, Bogdanovics (Orosz A., 87.), Jeremiás. Játékos-edző: Igor Bogdanovics.

Az eddig gyengén szereplő, de most magára találó hajdúböszörményi csapat Igor Bogdanoviccsal az élen sorra vezette veszélyes kontráit, és hol lesről, hol a leshatárról indulva egymás után mattolta az indiszponált hazai védelmet. A második félidő közepétől látványosat fordult a játék képe, az elfáradó vendégek csak az időt húzták, de végül a nagy előnyből egy gólt megőrizve megszerezték idénybeli első pontjaikat. Összességében nagyiramú élvezetes mérkőzés volt (amelyen két játékos, Fabu Márton, illetve Tóth Lajos is három gólt szerzett), de a biztos a vendégvezetés súlyos játékvezetői hibák is eredményezték, hiszen az első négy góljukból kettőt is óriási leshelyzet előzött meg.

Gól: Fabu M. (41., 64. és 90.), Erdei Z. (70.), illetve Tóth L. (22., 25. és 53.), Benke (35.), Bogdanovics (39.).

Jó: Ambrusz, Fabu M., illetve Bogdanovics (a mezőny legjobbja), Somogyi M., Tóth L. (Tudósító: Balla István)

Kovács János: – Dekoncentrált első félidő, négy támadás, négy kapott gól. A második játékrészben kozmetikáztunk az eredményen, melyet akár meg is fordíthattunk volna.

Igor Bogdanovics: – Nyertünk! A jelek szerint kilenc mérkőzés kellett ahhoz, hogy igazán összeálljon a csapat.

Kisvárda Master Good–Veresegyház VSK 5–3 (3–2)

Kisvárda, 650 néző, v.: Kátai.

Kisvárda: Vasas G. – Hegedűs T., Minczér, Orosz M. (Bouard, 65.), Kardos N., Milovac, Brankovics, Kornutjak (Fodor A., a szünetben), Erős G., Nagy R. (Molnár R., 79.), Módis D. Szakmai igazgató: Révész Attila.

Veresegyház: Kovács T. – Danielisz, Szűcs Z., Foro, Deák B. (Lovas D., 86.), Nagy D. (Rosenberger, 76.), Kozma D., Radics, Pádár, Kapcsos J. (Csánki, 61.), Palásthy N. Edző: Balogh Csaba.

A Várda SE U14-es csapatának tagja, Dévényi Kristóf a múlt héten súlyos sérülést szenvedett, az NB III-as bajnoki kezdése előtt az édesapjának átnyújtottak egy, a felnőttcsapat tagjainak aláírásával ellátott mezt – ezzel is mielőbbi gyógyulást kívánva az ifjú futballistának. A terveknek megfelelően hamar vezetést szerzett a listavezető, de a tervekkel ellentétben hamar egyenlített a Veresegyház. Majd még egyszer megismétlődött a gólváltás, hogy azért szünetre előnnyel vonuljon a házigazda. A második félidőben Marko Milovac góljaival végleg sikerült ellenfele fölé kerekednie a Várdának, de hogy ne legyen teljes az öröm, ezen a mérkőzésen is megkapta harmadik gólját.

Gól: Erős G. (6. és 42.), Hegedűs T. (11-esből, 32.), Milovac (57. és 80.), illetve Foro (7.), Radics (35.), Kozma D. (92.). Jó: Minczér, Erős G., Milovac, illetve Kovács T., Szűcs Z., Radics.

Kocsis János, kisvárdai vezetőedző: – Szervezetten és sportszerűen küzdő vendégcsapatot győztünk le, megérdemelten.

Balogh Csaba: – Helyenként jól játszottunk és helytálltunk a bajnokesélyes ellen. Gratulálok a Kisvárdának, de kis szerencsével méginkább megnehezíthettük volna a dolgát, mert góljaink mellett több helyzetet is elpuskáztunk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!