Sport

2014.10.15. 11:06

Nem zördültek a hálók

Nyíregyháza - A Ligakupában nem bírt egymással a Szpari és a Diósgyőr.

Nyíregyháza - A Ligakupában nem bírt egymással a Szpari és a Diósgyőr.

A vendégek komolyabban vették, vehették is, mert jóval bővebb a keretük. A Ligakupában kedden kellemes őszi időben mérkőzött meg egymással a Szpari és a Diósgyőr. A két csapat múlt heti, miskolci meccsét a borsodiak nyerték, és a nyíregyházi találkozón jóval „élesebb” kezdővel álltak ki.

Tomiszlav Szivics együttesében a legutóbbi, Fradi elleni győztes kezdőből kilencen is helyet kaptak, míg Csábi József csapatában ketten kezdtek az MTK ellen szerepeltek közül. Viszont Vámos Márk és Bagi Ákos személyében ismét lehetőséget kapott két saját nevelésű fiatal, sőt a második félidőben csereként Markovics Dávid is pályára léphetett. Az összeállítások alapján a diósgyőriek tűntek joggal esélyesebbnek, ám a mérkőzés mást hozott.

A bajnokin kell nyerni!

Nem verte az eget az iram, nem is sziporkáztak a focisták, ám mindkét csapat előtt akadt gólszerzési lehetőség. Sőt, ezekből a Szparinak volt több, ám végül érintetlenek maradtak a hálók, gólt nem láthattak a drukkerek. Mindent egybevéve az eredmény és a játék a Szpari szempontjából tűnt értékesebbnek, ám a lényeg a szombati, Puskás Akadémia elleni hazai bajnoki. Ott kell majd kivágni a rezet!

KM-ML


A labdarúgó Ligakupa 4. fordulójában nem bírt egymással a Szpari és a DVTK. A gól nélküli döntetlennel végződött mérkőzés után a két vezetőedző értékelte a 90 percet. tovább »

A labdarúgó Ligakupa A csoportjának 4. fordulójában a Diósgyőri VTK gárdája a Nyíregyháza Spartacus vendégeként lépett pályára kedden 14.00 órától. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon! tovább »


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!