Sport

2015.10.24. 12:00

A régi szép időket idéző parti

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Vasárnapi izgalmak: megyei rangadó Tiszavasváriban, női csúcstalálkozón érdekelt a Kölcsey.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Vasárnapi izgalmak: megyei rangadó Tiszavasváriban, női csúcstalálkozón érdekelt a Kölcsey.

Kezdjük a végén. A férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoport hatodik fordulójának záróakkordjaként feszül egymásnak a Tiszavasvári és a Fehérgyarmat – vasárnap (kezdés: 16 óra). Az összecsapás a régi szép időket idézheti: a házigazda a második, a látogató szatmári egylet a harmadik helyen tanyázik a táblázaton. A Vasvári otthon még nem hibázott, míg a Gyarmat egy idegenbeli győzelmet már fel tud mutatni, ami jelzi: szoros lehet a megyei parti.

Legutóbb Berettyóújfaluban nyert a Kisvárda, eme sikerhez annyit: a bajnoki címek elhódításakor sem volt hasonlóra példa, illetve a hajdúsági katlanban rendre vért izzadt a Papp-legénység. A változatosság kedvéért szombaton is vendégként lép színre a középmezőnyben táborozó gárda – ezúttal a Debreceni EAC ellen próbálhatja ismét kivágni a rezet.

Vasárnap osztanak feladatot a két női fronton érdekelt együttesnek. A makulátlan mérleggel rendelkező Kölcsey DSE számára nagy esély kínálkozik arra, hogy akár hetekig befészkelje magát a tabella tetejére. Hadobás István csapata – a Tiszavasvári úti létesítményben (kezdés: 14.30) – fogadja a második Ózdot, magyarán mondva: rangadó lesz a javából. Ha nyer a diák társulat, öt pontra növelheti a különbséget borsodi riválisával szemben, ez pedig már tekintélyes különbség.

A Mátészalkai MTK is feljebb nyomulhat a jelenleg birtokolt ötödik helynél, ehhez a Létavértes kell legyűrni, ami saját közönsége előtt (kezdés: 15 óra) tejesíthető küldetés.

KM-KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!