Sport

2015.10.17. 20:24

Kapaszkodott a Bátor – mindhiába

Nyírbátor - Már a mérkőzés elejét elszúrta a hazai csapat, amely a kihagyott ziccerek miatt bűnhődött.

Nyírbátor - Már a mérkőzés elejét elszúrta a hazai csapat, amely a kihagyott ziccerek miatt bűnhődött.A nyírbátoriak számára nem hozott szerencsét, hogy a sportcsarnokból ezúttal átköltöztek az Oktatási Centrum termébe. Az NB I B-s férfi kézilabdacsapat már az Ózd elleni mérkőzés elejét elszúrta, majd hiába dolgozta le négygólos hátrányát, a szünetre ismét tetemessé vált a különbség. A második félidőben újfent nekirugaszkodott a hátrány csökkentésének a házigazda, amely többször megközelítette a vendégeket, a felzárkózási kísérleteknek azonban gátat szabott, hogy a döntő pillanatokban rendre megremegtek a kezek. A kihagyott ziccereket pedig a hajrában kíméletlenül büntette a borsodi együttes, így a találkozó utolsó perceiben elszállt minden esély.

KM-KT

Kézilabda: NB I B., férfi

VKK Nyírbátor–Ózdi KC 24–30 (10–16)

Nyírbátor, 150 néző, v.: Bonifert, Oláh V.

Nyírbátor: Gadnai A. – Csébi D., Bíró Á. 5/2, Erdős Z. 2, Hornyák Z. 2, Kovács Á. 4, Vasas Gy. 1. Csere: Kőrizs I. (kapus), Molnár Z. 2, Dobos B. 2, Minegász Cs. 1, Csonka P., Fülöp G. 5. Edző: Váczi Sándor.

Kiállítások: 8, illetve 6 perc. Hétméteresek: 3/2, illetve 4/4. Junior: 35–42.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!