Sport

2016.03.22. 09:08

Már bajnok az NB II-es apagyi csapat

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Asztalitenisz, NB-s csapatbajnokságok: három fordulóval a vége előtt már nem lehet utolérni az így az NB I-be visszatérő legénységet.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Asztalitenisz, NB-s csapatbajnokságok: három fordulóval a vége előtt már nem lehet utolérni az így az NB I-be visszatérő legénységet.

NB II, férfi

Apagy SE–Balassagyarmat 11–7

Ezzel eldőlt, hogy három fordulóval a vége előtt az apagyiak matematikailag is bajnokok, és jövőre visszatérhetnek az NB I-be. Pedig nem indult jól a mérkőzés, veszített a Nagy Balázs, Hodász László páros és a bajnokság során az első egyéni vereségét szenvedte el Nagy Balázs. A vendégek 5–3-as vezetése után Fodor István két meccset is döntő szettben nyert meg, ez hozta meg a fordulatot, a győzelmet és a bajnoki címet. Győztek: Nagy B., Hodász 3-3, Fodor I., Poór T. 2-2, a Poór T., Fodor I. páros 1.

DVTK-Volán II–Nyírbátori ASE II 9–9

Nagyon fontos pontot szereztek a bátoriak, azáltal is, hogy a csapat mentalitásának nagyon jót tett Szarka György visszatérése. Gy.: Benyovszki 4, Kiss Zs. 2, Szarka Gy., Szőllősi T. és a Benyovszki, Szőllősi T. páros 1-1.

Vásárosnaményi SZSE–Ceglédi VSE II 18–0

Játék nélkül, a vendégcsapat nem érkezett meg a mérkőzésre.

NB III

Fehérgyarmati VSE–Debreceni ABE II 8–10

Ezen a mérkőzésen nagyon kétemberes volt a gyarmati csapat, amely 8–7-es vezetésről sem tudott pontot szerezni. Gy.: Bartha M. 4, Garda I. 2, a Garda I., Orosz A. és a Bartha M., Balogh A. páros 1-1.

Apagy SE II–Teva-Debrecen SE I 2–16

A listavezető ellen szinte semmi nem akart sikerülni az apagyiaknak, akik így sima vereségbe futottak bele. Gy.: Papp S. és a Benga, Kiss Z. páros 1-1.

Trió-Maxi-Szacsa Nyíregyháza SE–Vámospércsi ASE 18–0

Játék nélkül, a vendégcsapat nem érkezett meg a mérkőzésre.

Útfestők-Apagy SE III–Tiszaújvárosi SC 6–12

A nem a legerősebb összetételben szereplő apagyiak négy döntőszettes meccset elveszítve bukták el a bajnokit. Gy.: Fodor G. 4, Zachár 2.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!