Sport

2016.03.24. 10:06

Marso-Nyíregyháza - Három győzelemnyi távolságból

Nyíregyháza - A Marso-Nyíregyházának szinte hibátlan mérlegre lesz szüksége, ha el akar kerülni a veszélyeztetett zónából.

Nyíregyháza - A Marso-Nyíregyházának szinte hibátlan mérlegre lesz szüksége, ha el akar kerülni a veszélyeztetett zónából.

Elkészült a férfi kosárlabda-bajnokság alsóházi menetrendje. A Marso-Nyíregyháza szombaton a MAFC otthonában kezd, az első hazai mérkőzését pedig a jövő héten csütörtökön játssza a Szeged ellen. A négy csapat oda-vissza megmérkőzik egymással, a csapatok valamennyi, az alapszakaszban elért eredményüket magukkal viszik. A középszakasz végén a 13. és a 14. helyezett az egyik fél második nyert mérkőzésig tartó párharcot vív a kiesés elkerülése ellen. A nyíregyháziaknak három győzelemnyi különbséget kellene ledolgozniuk, hogy elkerüljenek a veszélyeztetett pozícióból.

Alsóházi középszakasz

A Marso-Nyíregyháza mérkőzései

Március 26., szombat, 17.30: MAFC (idegenben). Március 31., csütörtök, 18.30: SZTE-Szedeák (otthon). Április 6., szerda, 19: Jászberény (i). Április 9., szombat, 16.30: MAFC (o). Április 15., péntek: SZTE-Szedeák (i). Április 23., szombat, 18: Jászberény (o).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!