Sport

2016.04.04. 11:07

Kisvárdai KC - Fejvesztve rohantak előre

Kisvárda - Az első játékrész hajráját rontotta el a Kisvárdai KC, így hiába küzdött nagyot a folytatásban a Szeged KKSE ellen.

Kisvárda - Az első játékrész hajráját rontotta el a Kisvárdai KC, így hiába küzdött nagyot a folytatásban a Szeged KKSE ellen.

Hat tavaszi győzelem, összességében pedig 11 veretlen megvívott meccs (amely kilenc sikert és két döntetlent foglalt magába) után veszített a Kisvárdai KC a női NB I B-ben. Váratlanul, bár a Szeged KKSE játékereje cseppet sem lebecsülendő, hiszen a tavaly még élvonalban szereplő Tisza​-parti alakulat akkori keretéből többen is megmaradtak hírmondónak.

– Átnyargaltunk az első félidőn, különösen annak utolsó tíz percén, amikor hét gólt is kaptunk zsinórban – ecsetelte a 29–28-as hazai vereség kapcsán történteket Rácz Sándor, a KKC edzője. – Fejvesztve rohantunk előre, de gólt nem sikerült dobnunk. Az előtt is értetlenül álltam, hogy a játékvezetők belekényszerítettek bennünket a passzív játék melletti támadásbefejezésbe, amikor már nehéz jó döntéseket hozni. A második félidőben emberfelettit küzdöttünk, de nemcsak lőttük, hanem kaptuk is a gólokat, mert a jó kapusteljesítménynek sajnos híján voltunk. Várható volt, hogy nem fogjuk bírni a bajnokság végéig a nyomást, és az is hétről hétre érződik, hogy az ellenfelek fokozottan készülnek ránk.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!