Sport

2016.04.09. 11:42

Szpari: Győzni kell, mégpedig látványos támadójátékkal!

Nyíregyháza - A Szpari új technikai vezetője debütál szombaton a Tállya elleni meccsen.

Nyíregyháza - A Szpari új technikai vezetője debütál szombaton a Tállya elleni meccsen.

Nem ez ígérkezik a tavasz legnagyobb kihívásának, bár a labda gömbölyű… Szombaton az a Tállya látogat a Szpari otthonába, amely utolsó előtti és negyvenhat ponttal gyűjtött kevesebbet az eddigi fordulók alatt, mint az NB III. Keleti-csoportjában listavezető Spartacus. A papírforma tehát hazai sikert ígér, ám ezt a játékosoknak érvényesíteniük is kell a meccsen. Ősszel a zempléniek otthonában Zoran Kosztics találatával nyertek a nyíregyháziak. A Szpari szurkolói most aligha elégednének meg egyetlen góllal.

– Ősszel nehéz meccset játszottunk Tállyán, szombaton viszont úgy kell majd fociznunk, mint legutóbb a Felsőtárkány ellen. Nemcsak eredményes, hanem látványos játékot is várok, olyat, amellyel a szurkolóinkat is megörvendeztethetjük – summázta véleményét a soros mérkőzés előtt Mátyus János, a Nyíregyháza Spartacus vezetőedzője.

A mester pénteken este azt is elmondta, hogy sajnos Mohamadou Abdouraman és Szécsi Márk megsérültek, így játékuk kétséges. Csorba Szabolcs és Szavo Rakovics maródiak, a többiek viszont kellő önbizalommal és jó hangulatban várják a szombati megmérettetést. Utóbbi a debütáló Szmollár Tamásra, a Spartacus új technikai vezetőjére is igaz.

– Megtisztelőnek tartottam a felkérést és örömmel mondtam igent. Nem titok, amikor szóba került, hogy megyei I. osztályú fiókcsapatot indít a Szpari, akkor egyeztettünk arról, hogy én leszek a technikai vezető, arra azonban nem gondoltam akkor, hogy rövidesen az első csapat ügyeit intézhetem – nyilatkozta a klub honlapján Szmollár Tamás.

- KM-ML -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!