Sport

2017.02.18. 14:32

Bátor: ebben ennyi volt...

Nyírbátor - A vendégek becsületesen küzdöttek, de az újabb vereséget nem kerülhették el.

Nyírbátor - A vendégek becsületesen küzdöttek, de az újabb vereséget nem kerülhették el.

Ki korán kel, aranyat lel. Nos, a délelőtti kezdés miatt hajnali ébredésre kényszerült nyírbátoriak már a pontszerzéssel is bőven beérték volna a kivételesen semleges helyszínen – Szeghalmon rendezett NB I B-s férfi kézilabda mérkőzésen. A sereghajtó vendégek a tavaszi nyitányhoz képest stabilabb védekezést mutattak, nagyobb akarással küzdöttek, de a tudásbeli különbség kiütközött, a Békés biztosan nyert.

Az élcsoporthoz tartozó „hazaiak” már az első félidőben tekintélyes előnyt szereztek, és bár a szünet után becsületesen iparkodtak a nyírségiek (akik bevetették a Nyíregyházáról érkezett Leiter Imrét...), mindez arra volt elegendő, hogy csak minimális mértékben nőjön a különbség.

- KM-KT -

Kézilabda: NB I B, férfi

Békés–VKK Nyírbátor 28–19 (17–9)

Szeghalom, 150 néző, v.: Asztalos B., Bárkányi G.

Nyírbátor: Egeri Gy. – Csébi D. 4, Kiss I., Leiter I. 4, Kovács Zs. 7/2, Csonka P. 1, Csuzda M. 2. Csere: Nagy N., Nagy T. (kapusok), Albecz B. 1, Kaszás S., Tóth L.. Edző: Szilágyi Attila. Kiállítások: 6, illetve 2 perc.

Hétméteresek: 2/1 illetve 3/2. Junior: .

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!