Sport

2017.04.07. 08:33

Felesleges már bármin görcsölni

Tiszavasvári - Noha a kiesés szinte elkerülhetetlen, a Tiszavasvári megpróbál javítani Kecskeméten.

Tiszavasvári - Noha a kiesés szinte elkerülhetetlen, a Tiszavasvári megpróbál javítani Kecskeméten.

Nincs ezen már mit szépíteni, a Tiszavasvári NB I B-s férfi kézilabdacsapat búcsúra kényszerül a szezon végén. A tetemesre hízott ponthátrány miatt az újonc együttesnek valamennyi hátralévő mérkőzésén győzni kellene, ami egyébként még egyszer sem sikerült tavasszal... Ráadásul, még ez sem elég, a riválisok sorozatos botlására is szükség lenne a bennmaradás kiharcolásához. Mindenesetre pénteken Kecskeméten szerepel a Molnár-legénység, a nyolcadik helyen tanyázó házigazda otthonában próbál javítani.

– Nehéz ilyenkor bármit mondani... – jelezte Molnár Ferenc, a Tiszavasvári edzője. - A részcél egyértelműen az, hogy minél jobban szerepeljünk a még előttünk álló öt fordulóban, Immár a jövőt tekintve, több fiatal fog szóhoz jutni, annál is inkább, mivel sérülések is hátráltatnak minket. Azon vagyok, hogy a fiúkból a legjobbat hozzam ki: felesleges bármin görcsölni, felszabadultan, a játékot élvezve kell pályára lépni. Sajnos, nem az elképzelésünk szerint alakultak a meccsek, a sorsunk szinte eldőlt, ettől függetlenül egyáltalán nem mindegy, milyen szájízzel zárjuk a szezont.

KM-KT

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!