Sport

2017.10.27. 07:36

Fatum-Nyíregyháza - Nem sikerült megfékezni a horvátokat

Nyíregyháza - A Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapata vereséggel folytatta szereplését a Közép-Európai Ligában.

Nyíregyháza - A Fatum-Nyíregyháza női röplabdacsapata vereséggel folytatta szereplését a Közép-Európai Ligában. A nyírségiek 3:0-ra maradtak alul a házigazda Mladosttal szemben a sorozat zágrábi tornáján. Szemben a nyírségiekkel, a hazaiak számára ez a mérkőzés jelentette a premiert az aktuális a kiírásban, szó se róla, bemutatkozásképpen nagyon megrázták magukat, olyannyira, hogy a vendégek csak a harmadik szettet tudták szorossá tenni.

A Fatum pénteken a Vasassal találkozik, ugyancsak a horvát fővárosban.

KM-KT

Közép-európai Liga, női

Mladost Zagreb (horvát)–Fatum-Nyíregyháza 3:0 (15, 11, 21)

Zágráb, 200 néző, v.: Novak, Tomec (szlovénok).

Mladost: Butigan 3, Stimac 1, Luketic 20, Volmut 6, Kulic 14, Samadan 14. Csere: Rajkovic(liberó), Josipovic 1. Edző: Szasa Ivanisevic.

Nyíregyháza: Kotormán 1, Vacsi 3, Szombathelyi 4, Valdez 1, Matic 6, Kalicanin 11. Csere: Isis F., Tóth F. (liberók), Villám L. 4, Fernandez 1. Edző: Horváth András.

Horváth András: – Az első két szettben a játék sok elemében problémáink akadtak, a harmadik felvonásra feljavultunk, kellően agresszívak voltunk, ekkor sikerült szoros szettet játszanunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!