Sport

2018.10.13. 15:40

A Kisvárda a Lokival játszott felkészülési meccset

Kisvárda - A szabolcsiak kikaptak a Debrecentől a válogatott szünetben rendezett találkozón.

Kisvárda - A szabolcsiak kikaptak a Debrecentől a válogatott szünetben rendezett találkozón.

A Kisvárda Master Good élvonalbeli labdarúgócsapata a bajnoki szünetben sem maradt mérkőzés nélkül, szombat délelőtt zárt kapus meccsen csapott össze a szintén első osztályú Debrecennel.

Az első félidőben hol az egyik, hol a másik csapat irányított, és bár mindkét együttes előtt akadtak lehetőségek, a Felipét helyettesítő Mihai Minca látványos védését leszámítva - Tőzsér Dániel szabadrúgását hárította ekkor -, nem volt sok dolga a kapusoknak.

A második játékrészben már többször kerültek helyzetbe a támadók, előbb Könyves Norbert hagyott kihasználatlanul egy ziccert, nem sokkal később Horváth Zoltán jó fejesét fogta meg Tomás Kosicky.

A 72. percben Aleksandar Jovanovic próbálkozott nyolc méterről, a lövése azonban hiába szállt fölé, a játékvezető úgy ítélte meg, hogy Anderson Pico szabálytolonkodott vele szemben. A tizenegyest Albion Avdijaj értékesítette.

Az utolsó tíz percre fordulva Sassá fejelt a kapuba, ám a játékvezető les miatt érvénytelenítette a találatot. A hajrában a hazaiak voltak veszélyesebb, az utolsó pillanatban mégis a DVSC állt közelebb az újabb gólhoz, Takács Tamás azonban a lécre fejelt.

A Kisvárda legközelebb a bajnokságban játszik mérkőzést - a szabolcsiak jövő hét szombaton a Mezőkövesdet fogadják.

Labdarúgó felkészülési mérkőzés

Kisvárda Master Good-Debrecen 0-1 (0-0)

Kisvárda, zárt kapus

Gól: Avdijaj (73.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!