Sport

2018.10.31. 15:46

Alsóbb osztályú csapat ejtette ki a Szparit a kupából

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Spartacus az NB III.-as Andráshida vendégeként szenvedett vereséget, ezzel búcsúzott a Magyar Kupától.

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Spartacus az NB III.-as Andráshida vendégeként szenvedett vereséget, ezzel búcsúzott a Magyar Kupától.

Nyíregyházi helyzettel kezdődött a találkozó, Pekár szöglete után Fodor fejelt, a labda a kapufáról pattant ki, Hornyák duplázott, de hárított a hazai kapus. A folytatásban mezőnyfölényben játszott a Spartacus, több ígéretes támadása is volt a csapatnak, de rendre mentett az Andráshida védelme. Előbb Daru majd Pekár előtt adódott lehetőség, és Hornyák is gólt szerezhetett volna, de kimaradtak a helyzetek.

Fordulás után is maradt a vendég fölény, de a 60. percben az Andráshida szerzett vezetést, egy szabadrúgás után kipattant a labda, Bailo pedig a kapuba lőtt, 1-0. A hátralévő időben próbált egyenlíteni a Szpari de nem sikerült, így az Andráshida jutott a 32 közé a Magyar Kupában - számolt be a történtekről a klub honlapja.

Labdarúgás: Magyar Kupa, főtábla, 2. kör (a legjobb 32 közé jutásért)

Andráshida-Nyíregyháza Spartacus 1-0 (0-0)

Zalaegerszeg, v.: Kovács G. (Horváth Z., Rigó)

Andráshida: Czirjék – Horváth D., Kónya (Bailo, 52.), Fülöp (Szegleti, 52.), Takács S., Kalamár, Marsai, Ferencz, Bíró, Szabó M. (Tóth L., 69.), Nagy Z. Edző: Dobos Sándor.

Spartacus: Fadgyas – Polényi, Fodor, Kulcsár (Kártik, 63.), Pekár, Rubus, Daru (Dragóner, 62.), Végső, Nagy J. (Rezes, a szünetben), Farkas, Hornyák. Edző: Lengyel Roland.

Gól: Bailo (59.).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!