Sport

2018.10.21. 18:22

"Bentragadtunk az öltözőben, mint a kisegér a ragasztóban"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Labdarúgás: Megyei II. osztály, Kelet–Magyarország–csoport, 11. forduló.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Labdarúgás: Megyei II. osztály, Kelet–Magyarország–csoport, 11. forduló.

Beregdaróc-Tisztaberek 1-3 (1-0)

Beregdaróc, 100 néző, v.: Szőnyi.

Beregdaróc: Lukovics - Deák Z., Pecherskyi, (Kiss), Szász, D.Pethe, Deák B., Varga, Rózsa, Danku, (Margitics), Dávid, (Szalai), Ács. Edző: Baracsi Endre.

Tisztaberek: Makay - Berki, Molnár, Juhász, Nagy, (Kiss), Szilágyi, (Garda P.), Bencze, Tóth, Kocsán, Garda, (Kálló), Jóni. Edző: Oroszi István.

Gól: Pecheskyi. illetve Garda E., Jóni R.2, (egyet 11- esből) Ifi: 1-1.

Baracsi Endre: - Az első félidőben egy nullára vezettünk ez a fegyelmezett játékunknak volt köszönhető, de sajnos bentragadtunk az öltözőben, mint a kisegér a ragasztóban. Így a második félidő elején két perc alatt kaptunk két gólt. Ez sajnos el is döntötte a meccset, nagy baj nincsen a csapatnál továbbra is jó a hangulat. Tóth Feri báttyámnak üzenem ne aggódjon ha legközelebb kinyitja az újságot már biztos győzelmet fog látni. Gratulálok az ifinek nagyon jó meccset játszottak.

Oroszi István: - Ellenfelünk félidőben bent maradt az öltözőben amit mi kihasználva meg is fordítottuk a mérkőzést majd egy gyönyörő szabadrugás góllal be is biztosítottuk.

Vámosoroszi-Szatmácseke 4-1 (3-1)

Vámosoroszi, 80 néző, v.: Kocsis.

Vámosoroszi: Bodnár - Bakó, Somogyi, (Geletey), Szabó, (Szaniszló), Riskó, Rigó, Róka, Molnár, (Kopor), Márton, Somogyi. (Tisza). Edző: Mikes Ferenc.

Szartmárcseke: Nagy - Algács, Banga, Kóczé, Bandics, Bakó, (Póti), Somogyi, (Bozsányi), Mándi, Hadadi, Botos, Császár. Edző: Hadadi Ferenc.

Gól: Somogyi.2, Szabó, Szaniszló. illetve Algács. Ifi: 4-0.

Mikes Ferenc: - Végre jó újra itthon, nagyon fontos győzelmet aratott a csapat. Remélem, hogy az őzpörkölt ennek örömére el fog fogyni.

Hadadi Ferenc: - Azt hittem, hogy a mai napon futballmérkőzésre érkezünk, de az ellenfél egy másik sportágat játszott ami ,,szerencsére" csak egy sérülést okozott. Egy jétékvezetővel több volt a pályán.

Milota-Nyírmeggyes 1-5 (1-4.)

Milota, 100 néző, v.: Frindik.

Milota: Tóth - Fejes M., Fejes P., Dobos, (Varga), Lukács, Delényi, (Bunna), Rétfalvi, (Lakatos), Fóris, Mikuljuk, (Fóri), Rebryk, Palotás. Edző: Elek László.

Nyírmeggyes: Hajzner - Drabik, (Hornyák), Nagy, Éles, Nógrádi, Takács, Szántó, Rézműves, (Szondi), Gózner, (Székely), Török, (Nemes), Kovács. (Dobos). Edző: Körmös Miklós.

Gól: Palotás, illetve Gózner.2, Éles, Kovács, Dobos. Ifi:2-4.

Elek László: - Összességében jól kezdtük a mérkőzést de sajnos a vendégek kihasználták a hibáinkat, és már az első félidőben eldőlt a meccs. Nem kell csüggedni, mert biztos vagyok benne,hogy jövő héten javítani fogunk.

Körmös Miklós: - Gratulálok mindkét csapatunk győzelméhez, további sok sikert a Milotának!

Jánkmajtis-Kocsord 7-0 (4-0)

Jánkmajtis, néző, v.: Szabó.

Jánkmajtis: Tóth (Haklik) - Chiorenau, Mikulka, (Czeglédi), Balogh, Balás, Costea P., Bartha, Szabó, (Kinál), Puskás, (Homoki), Della, (Homoki), Costea G. Edző: Szabó István.

Kocsord: Balogh - Szabó M., Jónás A., Horváth, Lakatos, (Mihály), Szabó D., Bozsányi, (Disznós), Katona, (Botos), Sankó, Jónás P., Szabó Z. Edző: Jónás Zsigmond.

Gól: Balás, Costea P.2, Puskás.4. Ifi: 5-2.

Szabó István: - Korrekt játékvezetés, gyenge iram, megérdemelt hazai győzelem.

Jónás Zsigmond: - Megérdemelt hazai győzelem született. Remélem, lassan nálunk is beindul már a gólgyártás, nagyon ránk férne.

Nyírcsaholy-Hodász 5-2 (2-2)

Nyírcsaholy, 70 néző, v.: Simon.

Nyírcsaholy: Gergely (Putirka) - Lehoczky, Szabó, Balogh János, Botos, Balogh József, (Gergely), Petrohai, (Balogh Zs.), Szimuly, Gergely, Csaholyi, Toth. (Petrohai). Edző: Szimuly Gábor.

Hodász: Széles - Erdődi, Horváth, Sinkó, (Pályi), Páll, (Varga), Botos G., Vass, Széles, Botos G., Iván, Varga. Edző: Pálfi József.

Gól: Balogh József, Botos, Petrohai.2, Gergely, illetve Iván. Ifi: 3-3.

Szimuly Gábor: - Küzdelmes, kiegyenlített első félidő után a második játékrészben sokkal többet tettünk a győzelemért. Így megérdemelten három pontot szereztünk.

Pálfi József: - A múlt héthez képest most csak hatvan percig voltunk pariban, amíg a középpályások nem tudják se a támadást, se a védekezést nem leszünk eredményesek. Talán egyszer túl tudunk nőni magunkon.

Vasárnap

Nagydobos-Csengersima 1-2 (1-0)

Nagydobos, 100 néző, v.: Tóth.

Nagydobos: Pindzsula - Kontros, Murguly Cs., Bégány, Paragh, Szatlószki, Szabó, (Pap), Nagy, Blanár, Murguly N., Biró. Edző: Borza László.

Csengersima: Székely - Domokos, Nyíri, Drumar, Horváth, (Algács), Halász, Kerekes, (Belbe), Rosu, (Ötvös), Balogh, Asztalos G., Tóth. (Asztalos I.). Edző: Volkán Roland.

Gól: Bégány, illetve Rosu.2, Kiállítva: Bégény. (70.perc). Ifi: 3-4.

Borza Lászó: - Elfogadhatóan játszottunk, vezetéssel mentünk a szünetre. A második félidőben kritikán alul fociztunk, plusz egy kiállítást is sikerült összeszedni. Ez a nem játék, csak vereséghez vezethet.

Volkán Roland: - Egységes és jó játékkal, felőröltük a masszívan védekező hazai csapat ellenállásat. Értékes győzelmet szereztünk. Köszönjük a nézők biztatását, gratulálok az ifiknek is. Köszönöm a korrekt játékvezetést.

Terem-Nábrád 6-4 (2-1)

Terem, 50 néző, v.: Király.

Terem: Kovács - Orgován, Schvarczkopf, Baráth, Horváth, Csoba, Danó, Tanka, Páskuly, Schmidt, Jéri. Edző: Képíró Dániel.

Nábrád: Pásztor - Szabó, Balogh, Varga P., Mercz J., (Tejfel), Mercz Z., Tar, Kovács, Fábián, Pásztor, Varga Z. (Pásztor). Edző: Végh András.

Gól: Schvarczkopf,Baráth, Csoba, Páskuly, Jéri.2, illetve Szabó.2, Fábián, Pásztor. Ifi: 1-4.

Képíró Dániel: - Szeretném megköszönni Volkán sporttársamnak a hétközi nyilatkozatát, hogy a csapatot az ő segítségével fel tudtam tuningolni. Köszönöm szépen a játékosaimnak aki ma a pályán mindent megtett a győzelem érdekében. További sok sikert Nábrádnak!

Végh András: - Szégyen és gyalázat, amit ma foci címszó alatt bemutattunk. Vendéglátóink bemutatták, hogyan kell játszani. Megérdemelten győztek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!