Sport

2018.10.20. 18:17

Borsodban a Gyarmat, Bátorban a listavezető

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Vakarcsék vernék a Barcikát, Türkék megállítanák a Nádudvart.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Vakarcsék vernék a Barcikát, Türkék megállítanák a Nádudvart.

Hétvégén két női és négy férficsapatunk lép pályára az NB II. soros fordulójában. A hölgyeknél a múlt héten a Heves ellen megszerezte első győzelmét a Mátészalka. Szombaton a Szepa ellen gólarányt javító Kazincbarcika ellen gyarapíthatják győzelmeik számát.

Másnap a bajnokságot két sikerrel kezdő Vitka SE a Heves udvariatlan vendéglátója lenne.

Ötödik győzelmükre hajtanak

Férfiaknál a tabella második helyén posztoló Tiszavasvári az előző körben kiütötte a pont nélkül álló Berettyóújfalut. Hadas Sándor fiai a Füzesabonyban elhasaló Kazincbarcika ellen szereznék meg zsinórban ötödik győzelmüket. Vasárnap Salgótarjánban lép pályára Csapos János legénysége, a borsodiak a megyénkbeli csapatok közül megütköztek már a Kisvárdával és a Nyírbátorral.

Két zakóval kezdte a szezont a kisvárdai csapat, majd következett két győzelem, közte egy döntetlen a listavezető Füzesabony ellen. Csendesék az eddig négy győzelmet és mindössze egy vereséget számláló Nádudvar ellen nyújtanák tovább szép sorozatukat. Nehéz feladat előtt áll a megyei rangadót hazai pályán elbukó Nyírbátor, a bajnokságban menetelő Füzesabony ellen javítanának.

- BB -

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!