Sport

2018.10.03. 15:28

Díjazták a testnevelőket

Nyíregyháza - Elismerésben részesültek a kimagasló sport­eredményeket elért diákok tanárai.

Nyíregyháza - Elismerésben részesültek a kimagasló sport­eredményeket elért diákok tanárai.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat és a Magyar Diáksport Szövetség a diáksportban végzett munkája elismeréseként hat pedagógust díjazott kedden a megyeháza dísztermében. Az eseményen az elmúlt tanévben kimagasló sporteredményeket elért diákok felkészítő tanárai részesültek elismerésben, jutalmazásban.

Elhivatottak szakmájuk iránt

Az ötödik alkalommal átadott díjak kapcsán Daragó Lászlóné, a Magyar Diáksport Szövetség elnöki tanácsadója elmondta, hogy minél több olyan testnevelőre van szükség, akik elhivatottak szakmájuk iránt, élményt nyújtanak tanítványaiknak és emellett eredményesek is a diákolimpiákon. Eredményességi díjat kapott Végvári Ferenc (nyíregyházi Vasvári Pál Gimnázium), míg tehetséggondozó-utánpótlás díjban részesült Moravszki Gyuláné (nyíregyházi Móricz Zsigmond Általános Általános Iskola), Gyulai Ákos (Tiszavasvári Általános Iskola), Jónás Béla (kisvárdai Bessenyei György Gimnázium és Kollégium), Nemes Sándor (nyíregyházi Arany János Gimnázium, Általános Iskola), Urbin Tamás ( nyíregyházi Arany János Gimnázium, Általános Iskola).

BB

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!