Sport

2018.10.07. 18:04

Ezer sebből vérzett a Bátor

Nyírbátor - A több kulcsemberét nélkülöző NB III.-as csapat egymás utáni második vereségét szenvedte el.

Nyírbátor - A több kulcsemberét nélkülöző NB III.-as csapat egymás utáni második vereségét szenvedte el.

Csapkodó, helyzet nélküli játékkal telt el az első húsz perc, mígnem egy huszonöt méteres szabadrúgásba Vasas Gergő csak beleérni tudott. Ezt követően sem történt változás a játék képét illetően. Egymás hibájából éltek a csapatok és inkább egymással, valamint a játékvezetővel foglalkoztak, mintsem a játékkal.

A második félidő elején egy hatalmas védelmi hibát kihasználva tovább növelte előnyét a hazai csapat, ezt követően fölénybe került a Bátor, de az időnkénti hazai kontrákban mindig benne volt a gólveszély. Összességében a lelkesen játszó hazaiak ellen, az ezer sebből vérző Bátornak semmi esélye sem volt a pontszerzésre.

Sajóbábony–Nyírbátor 3–0 (1–0)

Sajóbábony, 250 néző, v.: Hanyecz (Pogonyi, Kovács Z.)

Sajóbábony: Jakab – Molnár M., Balogh D., Tátrai, Lakatos R. (Péter), Tóth I., Horváth Sz., Fazekas, Csattos (Erdei), Tucsa, Sebők (Icsó). Edző: Kriston István.

Nyírbátor: Vasas – Reznek, Szegedi, Sárosi, Tóth M., Vámos, Pálinkás, Benkő (Scheibli, 68.), Boros (Urbán, 76.), Bagi (Kovács, 68.), Fenyőfalvi. Edző: Szilágyi Krisztián.

Gól: Balogh (19.), Horváth (47., 75.).

Jók: Jakab, Tucsa, Tátrai, Horváth, Balogh, ill. Szegedi, Tóth M.

Tudósított: Balla István.

Kriston István: – Újra megéreztük a győzelem ízét, ami nagyon jó dolog. A játékosaim nagyon sokat tettek a siker érdekében, emiatt gratulálok az egész csapatnak.

Szilágyi Krisztián: – Gratulálok a Sajóbábonynak!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!