Sport

2018.10.25. 08:28

Fatum-Nyíregyháza - Csorbaköszörülés után csütörtöki kupameccs

Nyíregyháza - Csütörtökön a Budaörs ellen is megfelelő összpontosítással kell játszani.

Nyíregyháza - Csütörtökön a Budaörs ellen is megfelelő összpontosítással kell játszani.

Hétfőn este sikerült kiköszörülni a csorbát, a Fatum–Nyíregyháza Újpesten feledtette a Vasas elleni hazai fiaskót. Az UTE veretlenül várta a röplabda női Extraliga újabb rangadóját, amelyen a vendégek mindössze egy szettet (a másodikat) engedélyeztek a Kántor Sándor irányította fővárosiaknak.

– Örülök annak, hogy sikerült rendezni a sorokat és a Vasas ellen kapott pofon „jótékony” hatással volt a csapatra. Összeszedettebbek voltunk és mind a játékosok, mind a szakmai stáb tagjai sokkal koncentráltabban álltak hozzá a mérkőzéshez. Ennek köszönhetően sikerült jól is játszanunk.

Dominánsan játszottak

– A második játszmában Kántor Sándor kollégám változtatott a csapat felállásán, ez egy picit összezavart minket – folytatta Hollósy László. – Aztán időkéréseknél és a játszmák között szünetben sikerült megtalálnunk a megfelelő válaszokat és utána dominánsan játszottuk a harmadik és negyedik játszmában.

Vasárnap Szombathelyen játszik a csapat bajnokit, a Magyar Kupában viszont már csütörtökön pályára lép a sorozat címvédője. Mégpedig Budaörsön az NB II. Közép csoportjában szereplő fővárosiak ellen. A papírforma nyíregyházi sikert ígér az NB II.–es budaörsiek ellen.

– Minden meccsre oda kell figyelni, mivel a kupa mindig más, mindig rejt csalafintaságokat. A lányokkal már átbeszéltük, hogy nagyon oda kell figyelni. Papíron mi vagyunk az esélyesebbek, ám ha a céljainkat szeretnénk elérni, akkor ezt be is kell bizonyítanunk a pályán. – így Hollósy László.

ML

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!