Sport

2018.10.27. 09:32

Fatum-Nyíregyháza - Vasárnap esti meccs Szombathelyen

Nyíregyháza - Azonnal demonstrálniuk kell a nyíregyháziaknak, hogy három pontért utaztak.

Nyíregyháza - Azonnal demonstrálniuk kell a nyíregyháziaknak, hogy három pontért utaztak.

Hét nap, három meccs. A Fatum-szendvics most úgy néz ki, hogy két bajnoki között egy kupameccs. Hétfőn Újpesten nyert Hollósy László csapata, csütörtökön Bu­daörsön a kupában hozta a kötelezőt és nyert 3:0-ra. Szombaton pedig irány Szombathely, ahol vasárnap este az Extraliga bajnokija következik.

– Csütörtökön megcselekedtük, amit megkövetelt… – kezdte visszapillantását a kupameccsre Hollósy László, a Fatum-Nyíregyháza vezetőedzője. – Az első játszmában kilenc pontot szereztek a hazaiak, ezután óhatatlanul leült a meccs. Edzésben vagyunk, ráterheltünk a lányokra, akik annyit adtak ki magukból, amennyi szükséges volt.

– Fegyelmezettnek és elsősorban koncentráltnak kell majd lennünk a szombathelyi találkozón – tért rá a vasárnapi bajnokira a nyíregyháziak mestere. – Sokat kell utaznunk, illetve a szombathelyiek otthon igen lelkesek. Amennyiben sikeresen szeretnénk venni az akadályt, márpedig így van, akkor azonnal nyomás alá kell venni a hazaiakat. A lányok figyelmét fel fogom hívni arra, hogy mindenképpen kellő alázattal kell hozzáállni a mérkőzéshez, s azonnal demonstrálnunk kell, hogy mindhárom pontot haza szeretnénk hozni – így Hollósy László.

Szombaton a délutáni edzés után száll buszra a nyíregyházi együttese. Az éjszakát Szombathelyen töltik a játékosok és szakvezetők, vasárnap délelőtt lesz egy átmozgató edzés, este héttől pedig a mérkőzés.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!