Sport

2018.10.05. 08:45

Fognini megállította Marcit Pekingben

Nyíregyháza - Nem sikerült! A harmadik olasz már megállította Fucsovics Mártont Pekingben.

Nyíregyháza - Nem sikerült! A harmadik olasz már megállította Fucsovics Mártont Pekingben.

A nyíregyháza teniszező (45. a világranglistán) az ATP-500-as versenyen legyőzte Seppit, majd Cecchinatot. Pénteken reggel a sport tévé is közvetítette a harmadik olasz, Fabio Fognini (13.) elleni találkozóját. Az első szettben 2:2 után Marci elveszítette adogatójátékát és ez sajnos elegendő volt az olasznak, hogy 49 perc alatt 6_4-re nyerje a játszmát.

A folytatásban 2:2 és 2:4 után kétszer is brékelt Fognini, igaz utána Marci is elcsent egy adogatójátékot, az olasztól. A legelőkelőbb helyen jegyzett magyar kezdett lendületbe jönni, a ő szempontjából 4:5-nél Fognini indította az adogatást, az első labdamenetet Marci nyerte. Erre a talján mint egy római színiakadémia vizsgaelőadásosa az alapvonal mögé bicegett és lábát fájlalva (az nem derült ki, hogy melyiket) ücsörgött fájdalma ábrázattal. Aztán felállt és mintha mi sem történ volna, folytatta. A színjáték megzavarta marcit, aki többször hibázott, így ellenfele az első meccslabdát értékesítve ismét 6:4-re nyert, az 1 óra 40 perces meccs után a legjobb négy közé jutáért játszhat majd az elődöntőben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!