Sport

2018.10.29. 10:21

Kék Cápák - Mindenki kivette a részét

Nyíregyháza - A Blue Sharks szekerét többen is megtolták Nagykőrösön.

Nyíregyháza - A Blue Sharks szekerét többen is megtolták Nagykőrösön.

A Nyíregyháza Blue Sharks pénteken küzdelmes meccsen, 81–74-re győzött Nagykőrösön, ezzel sorozatban harmadik sikerét aratta az NB I./B-ben.

– Olyan mérkőzés volt, amire számítottunk, kellemetlen csapattal találkoztunk, amely főleg hazai pályán erős – értékelte az összecsapást Siska János, a Cápák vezetőedzője. – Sikerült az elején elmennünk tizenöt ponttal, a második negyedben aztán ezt visszaadtuk nekik, innentől ki-ki meccset játszottunk. Nehéz mérkőzés volt, de az MTK ellenit is beleértve, most kétszer is ott nyertünk, ahol az előző szezonban kikaptunk.

Ez lehet a helyes út

– Végig koncentrált a csapat, negyvennégy százalékkal dobtuk a triplát, amin nagyon sokat dolgoztunk, és az idegenben kapott hetvennégy pont is jónak mondható – folytatta az edző. – Csapatmunka volt ez a győzelem is, mostanában mind ilyen. Csak így nyerhetünk, hogyha mindenki kiveszi a részét. Mindig más állt a csapat élére. Hol Bazsó Brúnó, hol a betegen ismét jól játszó, és a padról nagy lendületet hozó Czura Attila, de amikor kellett, Kayel Locke is fontos kosarakat szerzett, mint ahogy Czinger Zoli is a palánk alól.

A Blue Sharks szerdán ismét mérkőzést játszik, hazai pályán fogadja a DEAC U23-as csapatát a Hepp-kupa következő fordulójában.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!