Sport

2018.10.02. 10:55

Kisvárda Master Good - Hiányzott a dinamika, a frissesség

Kisvárda - Dajka László szerint játékosai becsülettel küzdöttek, de ez Debrecenben kevésnek bizonyult.

Kisvárda - Dajka László szerint játékosai becsülettel küzdöttek, de ez Debrecenben kevésnek bizonyult.

Jól kezdődött, ám rosszul végződött. Szombaton a Kisvárda Master Good hamar vezetést szerzett a Nagy­erdei Stadionban, aztán fordult a kocka, a jobban játszó Loki fölénye gólokban is megmutatkozott, így 3–1-es vereséggel zárták a várdaiak az élvonalbeli pontvadászat kilencedik körét.

Valamit elrontottak…

– A legnagyobb probléma az volt, hogy valamit elrontottunk a múlt héten – kezdte érdeklődésünkre Dajka László, a Kisvárda Master Good vezetőedzője. – Az, hogy két–három játékos tompábban játszik, az előfordulhat. Ám Debrecenben mindenkiből hiányzott a dinamika, a frissesség. Becsülettel küzdöttek a játékosok, de ez szombaton kevés volt.

– Egy szép góllal vezetéshez jutottunk, ám utána már érezhető volt, hogy gond lesz – folytatta Dajka László. – Visszahúzódtunk, átadtuk a területet, pedig senki sem mondta a csapatnak. Hiányzott a hatékonyság, kevés volt a támadójátékunk. Ebből igazából sok jó nem sülhetett ki, a hazaiak már az első félidőben is alakítottak helyzeteket, de akkor még nem tudták kihasználni, nekünk csak lehetőségeink voltak.

– Láttam, hogy ez így nem mehet tovább, a szünetben felhívtam a figyelmet arra, hogy rendezzük a sorokat. Jöjjünk ki bátran és próbáljunk egy az egyben agresszívabban futballozni, mert az első félidőben a párharcokat a debreceniek nyerték. Súlyos egyéni hibákat követtünk el, amelyeket a debreceniek rendre kihasználtak.

Pakson lehet javítani

– Ismét hangsúlyozom, hogy a csapat nem volt dinamikus, remélem, a továbbiakban nem lesz ilyen. A héten dolgozunk és készülünk a következő mérkőzésre – így Dajka László.

Ami a következő fellépést illeti, ez Pakson lesz, az atomvárosiak szombaton nyertek Szombathelyen és a tabella ötödik helyén tanyáznak.

ML

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!