Sport

2018.10.04. 10:22

Küldjön hírt! - Tai Qi Boxing SE: Ingyenes bemutató edzések!

Nyíregyháza - Tisztelt Régi és leendő harcművészek! Januártól újra indítjuk edzéseinket szerda, péntek 16.30-tól.Egyesületünkben, amely a z ország egyik legeredményesebb nevelő egyesülete az élsport mellett, azok is megtalálják számításukat akik "csak" az egészségükért szeretnének tenni valamit.

Nyíregyháza - Tisztelt Régi és leendő harcművészek! Januártól újra indítjuk edzéseinket szerda, péntek 16.30-tól.Egyesületünkben, amely a z ország egyik legeredményesebb nevelő egyesülete az élsport mellett, azok is megtalálják számításukat akik "csak" az egészségükért szeretnének tenni valamit. Akár három generációs családok is (családi kedvezménnyel) mozoghatnak együtt.Tanulható Tai-Qi, Chi-kung, joga, önvédelem. A Magyar Kung Fu és Wushu Szakszövetség versenyein kívül, részt veszünk Kempo, Kick Box és All Style Karate versenyeken. Itt küzdelem, pusztakezes - és fegyveres formagyakorlat kategóriában versenyzünk. Januárban INGYENES BEMUTATÓ EDZÉSEK!!! Szeretettel vár mindenkit sifu Miló András és csapata:

Az Alvégesi Művelődési Ház-ban. Honvéd Utca.

- Sifu Miló András -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!