Sport

2018.10.03. 09:33

Laskai Vanda fallabda-sikere Dániában

Nyíregyháza - A Danish Junior Open második helyezettje lett a nyíregyházi fallabdás.

Nyíregyháza - A Danish Junior Open második helyezettje lett a nyíregyházi fallabdás.

Egyedüli magyarként vett részt Koppenhágában a nyíregyházi Laskai Vanda a Danish Junior Open-en, melyet egy tízpályás sportközpontban rendeztek meg.

– A korosztályomat két öt fős csoportra osztották. Az első meccsem elmaradt, mert a norvég ellenfelem megsérült. A csoportomban első lettem miután legyőztem dán, luxemburgi és ukrán ellenfelemet – idézte fel a történteket Vanda. – A döntőben játszhattam belga ellenfelemmel, akivel szemben már többször is lehetőségem volt pályára lépni. Szoros, hajtós meccs volt, de nem tudtam átvenni a vezetést. Igyekeztem mindent megtenni a győzelem érdekében. Nagy élmény volt, hogy kétszer játszhattam üvegpályán. A verseny nagyon családias volt, kiváló szervezéssel, minimális csúszásokkal. Most jártam itt először, de szerintem jövőre is elindulok. Köszönettel tartozom edzőmnek, Török Andrásnak, hogy a nyári alapozás után rögtön dobogós helyezéssel kezdhettem a szezont.

KM

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!