Sport

2018.10.04. 09:59

Marci a második olaszt is kipipálta Pekingben

Nyíregyháza - Parádésan játszott Fucsovics Marci (45. a világranglistán) csütörtökön Pekingben ATP-500-as verseny nyolcaddöntőjében.

Nyíregyháza - Parádésan játszott Fucsovics Marci (45. a világranglistán) csütörtökön Pekingben ATP-500-as verseny nyolcaddöntőjében. Az a nyolcadik helyne kiemelt Marco Cecchinato (22.) volt az ellenfele, akit a tavaszi müncheni ATP-250-es tornán, salak pályán Marci 7:6 (8–6), 6:1-re legyőzte. Az olasz később a Roland Garros elődöntőjébe jutott olaszt aki többek között Novak Djokovicsot is legyőzte.

Visszatérve Pekingre, Marci remekül játszott és 1-1 után brékelt, ez pedig elegendő volt a 6:4-es győzelemhez. A második szettet brékkel indította Marci, aztán még egyszer elnyerte az olasz adogatását majd az első meccslabdát értékesítve és 6:2-vel behúzta a meccset, amely 1 óra 15 perces meccset

Két olasz (az első körben Seppi ellen nyert) után jöhet a harmadik, hogy a nyíregyházi teniszező a következő körben az Fabio Fognini (13.) és az orosz Andrey Rublev (68.) meccs győztesével találkozik. Ez a meccs a Marciéké után kezdődött.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!