Sport

2018.10.27. 17:51

"Most legalább nem kaptunk ki"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A megyei II. osztály szombati mérkőzéseinek eredményei.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A megyei II. osztály szombati mérkőzéseinek eredményei.

Kelet-Magyarország csoport

Beregdaróc-Nyírcsaholy 5-4 (3-2)

Beregdaróc, 110 néző, v.: Varga.

Beregdaróc: Lukovics - Deák Z., Pecherskyi, D.Pethe, (margitics), Deák B., (Kiss), Slyvka, Varga, Rózsa, (Légrádi), Danku, Dávid, (Szalai), Ács. Edző: Baracsi Endre.

Nyírcsaholy: Gergely - Lehoczky, Balogh Zs., Balogh József, (Csaholyi), Botos, Balogh János, Petrohai L, Szimuly, Petrohai Gy., Gergely, (Magyari), Toth. Edző: Szimuly Gábor. Gól: D. Pethe, Ács, Deák B.(11-esből), Rózsa, Slyvka, illetve, Tóth, Balogh Zs., Petrohai L., Petrohai Gy. Ifi: 0-5.

Baracsi Endre: - Esőben játszottunk egy vízilabda mérkőzést. A meccs nagyon hektikus volt. Ez legkevésbé a játékosokon múlott. A labda a kapusok kezéből, úgy a meccs a játékvezető irányítása alól csúszott ki. Ahogy Feri bátyámnak megígértem: nyertünk. Az ifista Varga Ákosnak, és Varga Bélának, külön gratulálnék a góljaikhoz mert olyanokat lőttek amit a tévében is lehetne mutogatni.

Szimuly Gábor: - A mérkőzés előtti nyilatkozatba, jól érezte a hazaiak trénere, hogy Fortuna ma velük lesz, aki sárga mezbe főszereplővé lépett elő a mai mérkőzésen. Egy megadott és két meg nem adott büntető miatt. Egyenlő feltételek mellett nem hiszem, hogy vereséget szenvedtünk volna.

Tisztaberek-Terem 3-3 (3-0)

Tisztaberek, néző, v.: Debreceni.

Tisztaberek: Makay - Molnár, Rudnák, Juhász, Nagy, (Lukács), Berki, Szilágyi, Bencze, Kocsán, Jóni, Garda P. (Garda E.). Edző: Oroszi István.

Terem: Nagy - Schmidt, Baráth, Sopronyi, Csoba, Orgován, Jéri, Danó, Fodor, Tanka, Simon. Edző: Képíró Dániel. Gól: Garda P, Szilágyi, Jóni, illetve Baráth, Csoba, Jéri. Ifi: 3-1.

Oroszi István: - A meccs pozitívuma, hogy most legalább nem kaptunk ki. Ha a fiúk meg akarják buktatni az edzőt, közlöm velük, hogy ez nem sikerülhet.

Képíró Dániel: - Úgy érzem, hogy ez az eredmény a Tisztaberek csapatának volt hízelgő. A második félidőben helyzetek tömkelegét hagytuk ki és büntetőt is. Gratulálunk az ellenfél kapusának, aki a kilencvenedik percben óriási ziccert hárított. Szeretném, a csapat küzdését kiemelni mert megmutattuk, hogy három nulláról is fel lehet állni. Köszönöm a mezőnyjátékos kapusunknak, hogy a csapat rendelkezésére állt.

Nábrád-Nagydobos 2-2 (1-1)

Nábrád, 80 néző, v.: Szabó.

Nábrád: Pásztor A. - Balogh, Varga P., Kovács, (Kocsis), Fábián, Pásztor Z., Varga Z., Szabó, Mercz J., Tar, Mercz Z. (Tejfel). Edző: Végh András.

Nagydobos: Pindzsula - Derceni, (Kocsis), Kontros, Murguly Cs., (Bégány), Paragh, Szatlószki, Szabó, Nagy, Blanár, Murguly N., Biró. Edző: Borza László. Gól: Pásztor. (11-esből), Balogh Gy, Szatlószki, Murguly N. Ifi: 8-2.

Végh András: - Nem rajtunk múlt, hogy a mai nap folyamán nem nyertünk.

Borza László: - Meccs előtt nem lettem volna elégedett az eredménnyel, viszont utólag azt mondom reális volt a döntetlen. A csapat részvétét fejezi ki Szilágyi Adrienn családjának.

Csengersima-Jánkmajtis 2-2 (1-1)

Csengersima, 150 néző, v.: Kocsis.

Csengersima: Bélteki - Nyíri, Drumar, Tóth, (Korponai), Horváth, (Asztalos), Kerekes, (Belbe), Rosu, (Algács), Balogh, Domokos, Asztalos, Halász. (Varga). Edző: Volkán Roland.

Jánkmajtis: Kinál - Chioreanu, Balogh S., Puskás, (Homoki), Balás, (Czeglédi), Costea P., Bartha, Balogh Zs., Della, Costea G., Tóth. Megbízott edző: Della Sándor. Gól: Tóth, Asztalos, illetve Balogh S., Costea P. Ifi: 2-2.

Volkán Roland: - Színvonalas mérkőzésen, összességében reális döntetlen született.

Della Sándor: - Korrekt játékvezetés mellett a mai meccsen a nagyobb helyzeteket mi hagytuk ki, nyerhettünk is volna. Sajnos ha kimaradnak a lehetőségek, akkor sokszor meg kell elégedni az egy ponttal.

Kölcse-Vámosoroszi 0-2 (0-1)

Kölcse, 100 néző, v.: Lucsik.

Kölcse: Lutnanski - Halász, Máté, Igaz, (Riskó), Baksa, Vári, (Sztáraszta), Srjuba, Gyurkó, Szeles, Máté, Ritli. (Gyurkó). Edző: Máté Imre.

Vámosoroszi: Bodnár - Bakó, Somogyi, (Szabó A.), Szabó, (Csatári), Riskó, Rigó, (Tisza), Baráth, Róka, Molnár, (Kopor), Márton, Somogyi. (Kiss). Edző: Mikes Ferenc. Gól: Bakó, Tisza. Ifi: 2-3.

Máté Imre: - A hiányzók ellenére is helyt álltak a fiúk, az ellenfélnek pedig bejöttek a ziccerek. Mi a második játékrész első felét megnyomtuk, voltak is lehetőségeink, de a második gól felőrölte egy a csapatot.

Mikes Ferenc: - Parádés játék gyönyörű gólok. Gratulálok a csapatnak, ezt a győzelmet Rigó Attila születésnapjára ajánljuk. Isten éltesse!

Szatmárcseke-Hodász 7-2 (4-2)

Szatmárcseke, 100 néző, v.: Híres.

Szatmárcseke: Nagy - Kóczé, Banga, Bandics, Hadadi, Mándi Zs., Horváth, Botos, (Varga), Mándi Z., Bakó, Somogyi. (Bozsányi). Edző: Hadadi Ferenc.

Hodász: Széles - Horváth, Sinkó, Páll, Botos, Vass, Széles, Botos G., Iván, Pályi, Varga. Edző: Pálfi József. Gól: Mándi Zs., Bozsányi, Hadadi.2, Horváth.3, illetve Vass, Széles. Ifi: 4-3.

Hadadi Ferenc: - A szimpatikus vendég csapat ellen akár nagyobb gólarányú győzelmet is arathattunk volna. Úgy látszik, egy hét alatt megtanultunk futballozni, és mindenki a saját háza előtt sepregessen. Gratulálok az ifik győzelméhez!

Pálfi József: - A szombati mérkőzéseket nem nekünk találták ki. Az az egy problémája van a csapatnak, hogy ellenfél is van a pályán.

Nyírerdő csoport

Dombrád-Gergelyiugornya 8-2 (4-1)

Dombrád, 80 néző, v.: Takács.

Dombrád: Kromplák - Molnár P., Hornyák, Tamás, Herceg, (Juhász), Balla, Czap, Molnár T., (Balogh), Borbély, Papp, Tóth. Edző: Tóth János.

Gergelyiugornya: Vass - Baráth, Zán, Mándi, Peregrin, Horváth, Lakatos, Udvarhelyi, Mokri, Balla, Csonka. Edző: Czirják József. Gól: Tóth.4, Papp.2, Czap, Balogh, illetve Ifi: 13-0.

Tóth János: - Egy kedves szurkoló társamnak üzenném, hogy ahogy ő mondta udvariasak voltunk.

Czirják József: - Ilyen igazi fiesztát rendeztük az ellenfélnek, kellemes edzőpartner voltunk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!