Sport

2018.10.27. 09:35

Nehéz napokat él át a Sényő és a Bátor

Nyírbátor, Sényő - A Sényő és a Nyírbátor különböző okok miatt nincs könnyű helyzetben.

Nyírbátor, Sényő - A Sényő és a Nyírbátor különböző okok miatt nincs könnyű helyzetben.

Az NB III. következő fordulójában a Sényő-Carnifex és a Nyírbátor is hazai pályán játszik. Kettőjük közül előbbire nehezedik kellemesebb teher.

– Nehéz sorozat előtt állunk, hiszen két bajnoki között szerdán kupameccset játszunk – mondta Imrő László, a Sényő edzője, majd a soron következő ellenfélről, a Putnokról is beszélt. – Olyan csapat érkezik, amely idegenben több pontot szerzett, mint otthon. Ettől függetlenül, ha hátul hiba nélkül lehozzuk a mérkőzést és elől jönnek az egyéni pluszok, akkor jól kezdhetjük ezt a sorozatot. Márpedig a fiúk erre készülnek, ezért mindent elkövetnek majd a pályán.

Így is odateszik magukat

A Putnok egyébként a Sényőhöz hasonlóan elég jó formában van az utóbbi időben, az utóbbi öt meccséből csak egyen szenvedett vereséget, azt is a listavezető Szolnok ellen tette.

A Nyírbátornál továbbra sem tisztázott az anyagi helyzet.

– Információnk szerint az eddigi szereplésükkel nem elégedettek, a csapat eredményessége elmarad a a várakozásoktól, emiatt biztosan mindent megtesznek, hogy megnyerjék a találkozót – mondta Szilágyi Krisztián, a bátoriak trénere. – Nálunk kulcskérdés, hogy meddig és hogyan tudjuk kezelni a kialakult helyzetet. Ahogy eddig is minden mérkőzésen odatették magukat a játékosok, a hétvégén sem lesz másképp, megpróbáljuk itthon tartani a három pontot. MK

Labdarúgás: NB III., Keleti csoport, 12. forduló

Vasárnap, 13.30: Sényő-Carnifex-Putnok, Sényő, v.: Horváth M. (Nyerges, Farkas), Nyírbátor-Tiszaújváros, Nyírbátor, v.: Fekete (Dobos, Kovács Z.).

További mérkőzések: DVTK II.-Jászberény, Szolnok-ESMTK, DEAC-Cigánd, Eger-Tállya, Füzesgyarmat-Sajóbábony, Gyöngyös-Salgótarján.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!