Sport

2018.10.31. 17:26

Sárkányék a pályán döntenék el a mérkőzést

Ajak, Záhony - Átöltöztek, bemelegítettek, mégsem léphettek pályára.

Ajak, Záhony - Átöltöztek, bemelegítettek, mégsem léphettek pályára.

Szombaton a megyei másodosztályú bajnokság Nyírerdő csoportjában elmaradt a Záhony-Tiszaszentmárton-Ajak mérkőzés, mert a hazaiak nem tudták bemutatni igazolásaikat.

– Mi úgy készültünk, hogy játszunk, átöltöztünk, bemelegítettünk, a játékvezető kivárta a félórát és érvényes igazolás hiányában nem engedte pályára lépni csapatomat – bosszankodott Sárkány Gábor, a pórul járt csapat edzője. – Nem értem, kedden még hiánytalanul megvolt az öltözőben… Felfoghatatlan számomra az eset, az előfordul néha, hogy egy-egy igazolás eltűnik, de hogy az összes egyszerre válik kámforrá… Sajnálom a történteket, jó formában vagyunk, szeptember eleje óta nem veszítettünk pontot, hét mérkőzéses nyerő szériában vagyunk, remélem – ez nem töri meg a lendületünket.

– Bármikor készen állunk lejátszani a meccset, most azonban az elsődleges feladatunk az igazolások mielőbbi pótlása, hogy hétvégén ne legyen probléma Mezőladányban – mondta el lapunk érdeklődésére Sárkány Gábor. Az esettel kapcsolatban megkerestük Kvaka Árpádot, az MLSZ megyei igazgatóját, aki nem nyilatkozott, de megígérte, hogy amint döntés születik az ügyben, tájékoztatja lapunkat.

BB

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!