Sport

2018.10.06. 12:27

Sényő-Carnifex - Rangadó, szokatlan időben

Sényő - Az éllovas Sényő a tabella ötödik helyén álló Tállyához utazik.

Sényő - Az éllovas Sényő a tabella ötödik helyén álló Tállyához utazik.

Mindkét együttes elégedett lehet az elmúlt hetekben nyújtott teljesítményével, hiszen a Sényő-Carnifex sorozatban három mérkőzést, köztük az ESMTK elleni idegenbelit is megnyerte, míg a Tállya négy meccs óta veretlen, egy döntetlen mellett háromszor diadalmaskodott, legutóbb a Nyírbátor vendégeként.

– Két jó formában futballozó csapat találkozik egymással – kezdte Imrő László, a Sényő edzője. – Nagyon szervezetten, tudatosan játszó és kellő agresszivitással rendelkező együttessel mérkőzünk. Ettől függetlenül, ha hozzuk az elmúlt hetek felszabadult játékát, akkor nem lehet probléma a végeredménnyel. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy emelt fővel jöhessünk le a pályáról.

Az újonc az előző fordulóban a tabella élére ugrott. Az edző azt mondja, mindezt jól kezelik a játékosok.

– A héten is jól dolgoztak, jó hangulatban teltek az edzések – folytatta a tréner. – Semmilyen irányból nem tettek ránk nyomást, ezért felszabadultan tudunk játszani. Jelenleg a tabella első helyét foglaljuk el, de tisztában vagyunk vele, hogy lehet, ez csak egy hétre szólt. Azon vagyunk, hogy még hétfőn is az élen legyünk, de ha mégsem olyan eredmény születik, akkor sem fogunk a kardunkba dőlni.

A vasárnapi ebéd előtt

A találkozót nem éppen megszokott időpontban rendezik. Mint ismert, a Tállya Ibrányban játssza a hazai meccseit, ám vasárnap az Ibrány is otthon szerepel a megyei I. osztályban. Az MLSZ nem egyezett bele abba, hogy a harmadosztályú mérkőzést szombaton rendezzék, így a meccset 11 órakor kezdik.

MK

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!