Sport

2018.10.02. 12:23

Sényőn nem beszélnek feljutásról

Sényő - A Sényő-Carnifex a vasárnapi győzelme után már vezeti a Keleti csoportot.

Sényő - A Sényő-Carnifex a vasárnapi győzelme után már vezeti a Keleti csoportot.

A Sényő parádésan kezdte a szezont és nem akar lassítani. Marics Gáborék az NB III. 8. fordulójában a Cigándot győzték le 2–0-ra.

– Az első félidő a pszichikai hadviselésről szólt, az volt a kérdés, hogy melyik csapat veszíti el előbb a türelmét – kezdte értékelését Fiumei Viktor edző. – Kézilabdameccs jellegű volt a játékrész, egyszer ők, egyszer mi támadtunk. A szünetben beszéltük is, hogy ez egy tipikusan egygólos meccs lesz, sokat fog számítani, melyik csapat marad végig türelmes, valamint felhívtuk a fiúk figyelmét, hogy a pontrúgásoknak óriási jelentőségük lehet.

Három meccse nem kaptak gólt

– Az első gólunkat pont ebből szereztük – folytatta a tréner. – A Cigándnak így kijjebb kellett jönnie, ezzel megnyíltak előttünk a lehetőségek. Egymás után vezettük a tetszetős akciókat. A második gólt is egy szép támadás előzte meg, utána még tizenegyesünk is volt. Azt ki kell emelni, hogy három meccs óta nem kaptunk gólt, ez a csapatvédekezés stabilitását mutatja.

Az újonc együttes a legutóbbi sikerével a tabella élén találta magát.

– A meccs után szembesültünk vele, hogy ezzel a győzelemmel az élre ugrottunk – mondta lelkesen Fiumei Viktor. – Nagyon jó volt reggel kinyitni az újságot, látni, hogy ott virítunk az első helyen. A vezetők és mi sem gondoltuk volna ezt a nyáron. Ettől függetlenül még mindig a helyén kezeljük a dolgot, nem kezdtünk el tegnap este a feljutásról beszélgetni. Megpróbáljuk ezt a jó sorozatot kitolni, ameddig csak lehet, hiszen tudjuk jól, hogy egy újonc csapat számára mindig a tavasz a nehezebb.

MK


[related-post post_id="4002057"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!