Sport

2018.10.03. 20:34

Szerdán nem láttak gólt Ibrányban a szurkolók

Ibrány -  Szerdán egy meccset játszottak a labdarúgó Tiszántúli Takarék megyei I. osztályban. Az Ibrány kupaszereplése miatt a hetedik fordulóból elhalasztott találkozón a Fehérgyarmat volt a vendég.

Ibrány -  Szerdán egy meccset játszottak a labdarúgó Tiszántúli Takarék megyei I. osztályban. Az Ibrány kupaszereplése miatt a hetedik fordulóból elhalasztott találkozón a Fehérgyarmat volt a vendég. Hiába alakították ki helyzeteiket az ibrányiak érintetlen maradt a vendég szatmáriak hálója. Igaz ez a házigazdákéra is, így gól nélkül maradtak a drukkerek. A hetedik körben szintén elmaradt Balkány-Tiszakanyár találkozót október 24-én fogják játszani.

Labdarúgás

Ibrány-Fehérgyarmat 0-0

Ibrány, 250 néző, v.: Király.

Ibrány: Félegyházi – Somogyi (Vidoven), Pócsi, Majoros, Balogh, Kiss, Csáki, Somogyi, Szabó, Kovács, Jeddi. Edző: Madalina György.

Fehérgyarmat: Jakocska – Gál, Popovics (Mihalovics), Orosz, Veress, Berta, Istenes, Antal, Szatke, Mócsán (Farkas), Dascal. Edző: Siti Ferenc. Ifi: 1-3.

Az időjáráshoz képest nagyon jó pálya fogadta a csapatokat, a hazaiak végig támadták a mérkőzést, de gólt nem tudtak szerezni.

Madalina György: - Kulcsembereim hiányoztak, ennek ellenére végig nagy fölényben játszottunk, számos gólhelyzetet kialakítottunk, amelyek sajnos kimaradtak.

Siti Ferenc: - Óriási fegyelemmel léptünk pályára, nagyrészt ennek köszönhető pontszerzésünk, még akkor is, ha időnként a nagyon jó Ibrány ránk tudta kényszeríteni akaratát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!