Sport

2018.10.02. 08:57

Szpari - A stáb jövőjéről szólt a meccs

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Spartacus győri veresége fontos kérdéseket dönthet el.

Nyíregyháza - A Nyíregyháza Spartacus győri veresége fontos kérdéseket dönthet el.

A Szpari vasárnap este az ETO FC Győr otthonában szenvedett 1–0-ás vereséget, ezzel már kilenc meccsesre nyúlt a nyeretlenségi sorozata a bajnokságban és a tabella utolsó előtti helyére sodródott. A találkozó után Bozsik József vezetőedző csalódott, egyben sokat sejtető nyilatkozatot adott.

– Ez a mérkőzés a stáb jövőjéről szólt – értékelt a tréner. – A játékosok irányából kaptam egy nagyon pozitív visszajelzést, rendkívül jól odatették magukat. Az egyik legjobb meccsünk volt a szezonban, mondom ezt annak ellenére, hogy vereség lett a vége.

Kapufa és elvett gól

A nyíregyháziak ismét nagyon fájó módon kaptak ki, hiszen Pekár László révén kapufáig jutottak az első félidőben, a hajrában egy góljukat érvénytelenítette a játékvezető, majd a hazaiak öt perccel a rendes játékidő vége előtt szerezték meg a győztes találatot, pedig az utolsó pillanatokban még egyenlíthetett volna a vendégcsapat.

– Mi álltunk közelebb a győzelemhez – folytatta a szakember. – Egy szerencsétlen szituáció után mégis a Győr örülhetett, ráadásul úgy, hogy a nyolcvanadik percben szabályos gólt vett el tőlünk a játékvezető, majd szinte rögtön utána találtak be a hazaiak.

– Örülök, hogy a játékosok így kiálltak mellettünk, ezt köszönöm is nekik. A jövőm a vezetőség kezében van, a következő napokban valószínűleg döntést hoznak róla.

Sűrű napok következnek

Lapzártánkig nem érkezett arról hír, hogy Bozsik József folytathatja-e a munkát, esetleg a vezetőség az edzőcsere mellett dönt.

A Spartacus egyébként sűrű napok előtt áll, hiszen szerdán hétközi bajnokit játszik hazai pályán az éllovas Békéscsabával, majd vasárnap az eddig csupán két ponttal többet gyűjtő, és 16. helyen álló Budafokot fogadja a Városi Stadionban.

MK


[related-post post_id="4002370"]

[related-post post_id="3999759"]

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!