Sport

2019.01.21. 16:39

Kisvárda Master Good SE - A szélső is hosszabbított

Kisvárda - Voltak megkeresései, mégis a maradás mellett döntött.

Kisvárda - Voltak megkeresései, mégis a maradás mellett döntött.

A napokban szerződést hosszabbító Pásztor Bettina után újabb játékosával egyezett meg a Kisvárda Master Good SE NB I.-es csapata. A szabolcsi együttes egyéves szerződést hosszabbított Orbán Adriennel, így a válogatottban is számításba vett jobbszélső újabb egy évig a KKC színeiben játszik – adta hírül a csapat honlapja, a kisvardaikezi.hu.

Orbán Adrienn 2017 februárjában mutatkozott be a Kisvárda színeiben, és tagja volt a nemrég véget ért Európa-bajnokságon szerepelt nemzeti csapatnak. A 2018–2019-es bajnoki idényben a csapat kapitánya lett és a szezon eddigi tizennégy mérkőzésén huszonkét alkalommal volt eredményes.

– Újabb egy évig meghosszabbítottuk a szerződésemet, így már negyedik szezonomat fogom a Kisvárda színeiben játszani.

Megszerette a várost

– Az utóbbi hónapokban több megkeresésem is volt, de sokat nem gondolkodtam, mivel a csapat vezetői jelezték számomra a folytatás le­hetőségét, a várost és a ­szurkolókat is megszerettem, így nem volt kérdés, hogy melyik klubban folytatom a karrieremet – mondta el a játékos.

Orbán Adrienn gazdag pályafutása során a Győr színeiben nyert hét bajnoki címet, ugyanennyi Magyar Kupa-elsőség tulajdonosa is, valamint háromszor Bajnokok Ligája-győzelmet is ünnepelhetett.

KM


[related-post post_id="4115021"]

[related-post post_id="4112624"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!