Sport

2019.03.12. 07:28

A kisvárdaiak többek, mint voltak

Kisvárda - Mindent megtettek a Honvéd elleni sikerért, így Dajka László mester nem is tudja elmarasztalni a játékosokat.

Kisvárda - Mindent megtettek a Honvéd elleni sikerért, így Dajka László mester nem is tudja elmarasztalni a játékosokat.

Egy gól, három kapufa, időnként remek játék, helyzetek. A végén pedig csak egy pont. Így is summázhatnánk a Kisvárda Master Good élvonalbeli focistáinak szombati produkcióját.

A Várkerti Stadionban az a Honvéd volt az ellenfél, amelyik a korábbi két meccsen biztosan győzött a szabolcsiak ellen. Most nem sikerült nyernie, de sajnos, a hazaiaknak sem.

– Megvolt az esélyünk a három pontra, ám azért hozzá kell tennem: az is igaz, hogy volt a meccsnek olyan periódusa, amikor igencsak benyomtak bennünket – kezdte az értékelést Dajka László, a Kisvárda Master Good vezetőedzője.

Több nagy hazai helyzet

– Talán több nagy lehetőségünk volt, mint a Honvédnak. Meg kell dicsérnem a csapatot, mindenki becsülettel tette a dolgát. Véleményem szerint ha még egy–két játékos átlag felettit tudott volna nyújtani, akkor meg lehetett volna a győzelem.

– A meccs elején szépen játszottunk, aztán párat hibáztunk, és a Honvédnak is volt lehetősége – folytatta a kisvárdaiak mestere. – Ami bosszantó, hogy a szünet előtt kaptuk az egyenlítő gólt. Igaz, akkor már vagy tíz perce nyomás alatt voltunk, ám ha higgadtabb döntéseket hozunk, akkor nem tudtak volna a kapuba találni. Sajnos, igen, és így nem tudtunk a vezetésünkkel bemenni az öltözőbe, mert akkor a második félidőben mást kellett volna játszania a Honvédnak. Így még nem kellett kockáztatniuk.

– Mindent megtettünk, nagyon szerettünk volna nyerni, nem igazán tudom elmarasztalni a játékosokat. Várható volt, hogy nehéz mérkőzés lesz, tisztességgel helytálltunk a Vidinél, ott is megérdemeltünk volna egy pontot, szombaton pedig mind a hármat. Még jobban és eredményesebben kell futballoznunk, hogy a komolyabb csapatok ellen is be tudjuk gyűjteni a három pontot. Ám az is igaz, hogy többek vagyunk, mint voltunk.

ML

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!