Sport

2019.03.08. 15:34

"A mérkőzés címe lehetne: Menekülés a győzelembe…"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Labdarúgás: Megyei II. osztály, 17. forduló.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Labdarúgás: Megyei II. osztály, 17. forduló.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Somogyi László, a Napkor edzője.

Nyírtelek (16.)–Kemecse (1.): – A Kemecse nagyon jó csapat, így idegenben sem hibázik.

Újfehértó (2.)–Nyíribrony (3.): – Két jó együttes mérkőzésén a Fehértó otthon tartja a pontokat.

Apagy (7.)–Rakamaz (4.): – A hétvégén az Apagy bebizonyította, mire képes, így a Rakamaznak is meg kell harcolni a pontokért.

Nagykálló (8.)–Levelek (11.): – A Nagykálló kijavítja a múlt heti botlását.

Nyírbéltek (15.)–Encsencs (10.): – A szomszédvári rangadón minden megtörténhet, döntetlengyanús.

Kálmánháza (13.)–Kállósemjén (6.): – A Kállósemjén kellemetlen ellenfél mindenkinek, elviszi a három pontot.

Nyírlugos (9.)–Kótaj (5.): – Ha a Lugos jó napot fog ki, akkor otthon tartja a pontokat.

Napkor (12.)–Tiszalök (14.): – Úgy gondolom, hogy egyforma képességű a két csapat, de nekünk csak a győzelem elfogadható hazai pályán.

Nyírerdő csoport

Tippel: Cseh Jenő, a Nyírmada edzője:

Dombrád (2.)–Berencs FC (16): – Télen a Berencs sokat erősödött, de azt gondolom, hogy a hazaiak otthon tartják a három pontot.

Nyírkarász(3.)–Kék (12.): – Hazai győzelem.

Záhony-Tiszaszentmárton (1.)–Demecser (7.): – Hazai siker a tipp.

Szabolcsveresmart (14.)–Pátroha (4.): – A Pátrohát tartom esélyesebbnek.

Vaja (9.)–Őr (5.): – Szomszédvári találkozó, bármi lehet, de szerintem iksz lesz vége.

Ramocsaháza (13.)–Ladányi TC (8.): – A vendégeket esélyesebbnek tartom, nehéz lesz, de ők örülhetnek majd a győzelemnek.

Nyírmada (15.)–Ajak (10.): – A mérkőzés címe lehetne: Menekülés a győzelembe… Nincs mese, nyernünk kell hazai pályán.

Fényeslitke (11.)–Gergelyiugornya (6.): – Ha a vendégcsapat tudja azt nyújtani, amit ellenünk az első félidőben, akkor győzni fog.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Tóth Zoltán, a Nyírcsaholy edzője

Csengersima (8.)–Szatmárcseke (7.): – A Sima hazai pályán bárkit képes legyőzni, ezt már többször bebizonyította. Most is ők az esélyesebbek az inkább otthon veszélyes Cseke ellen. Azért szorítok Feriéknek, hogy ne kelljen segítséget kérni a korláton kívülről, és meg tudják nehezíteni a hazaiak dolgát.

Nábrád (11.)–Hodász (14.): – Ha a hodászi csapat teljes létszámmal el tud menni úgy, hogy még cseréjük is van, akkor esélyük lehet a döntetlenre. Ellenkező esetben Bandi barátomék megszerzik a győzelmet.

Tisztaberek (6.)–Vámosoroszi (2.): – Ezen a mérkőzésen nem fognak elaludni a szurkolók az unalomtól! A berki katlanban meg fog izzadni az Oroszi. Bármilyen eredmény előfordulhat, de a tavaszi szezont most kezdő hazaiak biztosan meg fognak tenni mindent azért, hogy ők hagyják el győztesen a pályát!

Nyírmeggyes (1.)–Nyírcsaholy (12.): – Igazi szomszédvári rangadó, még ha nem is olyan pulzusszámmal, mint mondjuk tíz éve! Tiszteljük a meggyesiek eddig elért eredményét és helyezését, drukkolok is nekik, hogy nyerjék meg a bajnokságot, de bízom benne, hogy szombaton a mérkőzés után nem lesz hurráhangulatuk! Ha játékosaim maximálisan átérzik a meccs súlyát, a múlt héten mutatott hozzáállást átmentik erre a mérkőzésre, akkor van esélyünk a jó eredmény elérésére! Szeretnénk egy jó eredménnyel megörvendeztetni a csapat mellet állókat, mert maximálisan megérdemlik!

Kocsord (13.)–Kölcse (4.): – Ha a kölcseiek az alapcsapattal érkeznek komolyabb hiányzók nélkül, akkor ők az esélyesei a mérkőzésnek! Ellenkező esetben a hazai csapat lelkesedéssel és a mindig mellettük álló szurkolóik biztatásával akár meglepetést is szerezhet!

Terem (15.)–Milota (9.): – Vasárnapi mérkőzés, nagyon jó minőségű hazai pálya. Remélem Daniék megszerzik a három pontot, mert már nagyon megérdemelnék! Drukkolok nekik, hogy így legyen!

Nagydobos (5.)–Jánkmajtis (3.): – Ez sem akármilyen mérkőzés lesz! Két jó csapat találkozik, ha a hazaiak az ellenünk mutatott mentalitásban játszanak, akkor egy, a számukra kedvező eredményt is elérhetnek a szintén jó és rutinos játékosokból álló vendégek ellen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!