Sport

2019.03.24. 17:54

„Mielőtt megbüntetnének, rövidre zárom és...”

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Tiszántúli Takarék megyei I. osztály 20. fordulója három mérkőzéssel zárult.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A Tiszántúli Takarék megyei I. osztály 20. fordulója három mérkőzéssel zárult.

Labdarúgás: Tiszántúli Takarék megyei I. osztály, 20. forduló

Kisvárda II.-Vásárosnamény 1-0 (1-0)

Kisvárda, 300 néző, v.: Kósa (Major, Goneth).

Kisvárda: Odyntsov – Avetisyan, Elek, Melnik, Mevoungou, Kovácsréti, Misic, Khimich (Atamas), Gyüre (Bálint), Hej, Negrut (Dibáczi). Edző: Erős Gábor.

Vásárosnamény: Kardos - Géci I., Nagy D., Tóth, Nagy M. (Illés), Deskó, Filep, Bancsi (Danku), Lakatos, Schmidt, Németh. Edző: Dudás Zoltán.

Jó iramú, mozgalmas mérkőzésen, többféleképpen alakulhatott volna ez az eredmény.

Gól: Nagy D. (öngól).

Erős Gábor: - Ha a meccs teljes összképét nézem, akkor talán megérdemelt az egygólos győzelmünk, de ha az utolsó percek eseményeit, akkor a Namény rászolgált volna az egy pontra.

Dudás Zoltán: - Természetesen a hazaik játszottak mezőnyfölényben, amire számítottunk is. Nulla nullánál rúgtunk egy kapufát, viszont a Várda egy nullás vezetésnél kihagyott egy ziccert. A kilencvenedik percben sanszunk volt a pontszerzésre, de sajnos kihagytuk a tizenegyest. Nem jó érzés egy öngóllal kikapni. Gratulálok, a Kisvárdának!

Nagyhalász-Nyírgyulaj 3-2 (0-0)

Nagyhalász, 150 néző, v.: Takács (Lipcsei, Szilágyi).

Nagyhalász: Dukát – Simon, Balogh, Varga, Barzó (Ludánszki), Ladányi, Bartha (Mátrai), Hajzer, Hudák, Nagy (Gégény), Tóth. Játékos-edző: Ludánszki István.

Nyírgyulaj: Oláh – Buka (Czerula), Tóth, Fekete, Kántor, Haburcsák, Vass I., Orosz, Lovas (Erdei), Sánta, Vass O (Nagy). Edző: Lukács Tibor.

Fordulatos meccsen a hazaiak diadalmaskodtak.

Gól: Ladányi 3, ill. Fekete 2 (az elsőt 11-esből). Kiállítva: Hajzer. Ifi: 1-2.

Ludánszki István: - Férfias küzdelemben az akarat miatt megérdemeltnek gondolom a győzelmet! Mielőtt megbüntetnének, rövidre zárom és nem értékelem a kiállítást, a tizenegyest, a nyolc sárgát, meg ami a pályán történt.

Lukács Tibor: - Vezettünk, emberelőnyben voltunk, ennek ellenére hatalmas védelmi hibákat követtünk el, megvertük saját magunkat.

Fehérgyarmat-Balkány 1-2 (0-2)

Fehérgyarmat, 300 néző, v.: Király (Papp, Kovács).

Fehérgyarmat: Zán – Gál, Orosz, Veress, Popovics (Petrohai), Barta (Farkas), Antal, Imre (Dascal), Istenes, Mócsán (Nagy), Lengyel (Kanyó). Edző: Siti Ferenc.

Balkány: Hegyes – Zagiev, Bátyi (Tóth), Takács, Kiss (Oniszyko), Gelsi, Kállai, Potornai (Posta), Csehil, Ohár, Lakatos. Edző: Mirgai László.

A hazai csapat az első félidőben Csipkerózsika-álmát aludta, a második játékrészre a „herceg csókja” felébresztette, és Oroszlánkirályként küzdött, de a mese mégsem ért számára rózsaszín véget, s a szakadék szélére nagyon oda kell figyelni, mert a völgyben a szorgos méhecskék gyűjtögetik a pontokat.

Gól: Istenes, ill. Kállai, Csehil. Ifi: 11-0.

Siti Ferenc: - Két ellentétes félidőt produkáltunk: a másodikra lehet építeni, az első értékelhetetlen.

Mirgai László: - Az első félidőben kettő nullás előnnyel fordultunk, azt hitték a fiúk, hogy megvan a meccs. A második elején rögtön lezárhattuk volna a mérkőzést, sajnos nem sikerült, majd törvényszerűen a hazai csapat a egy kavarodásból betalált. Utána átmentünk kapkodásba, beszorítottak, de gólt már nem tudtak lőni. A második félidővel nem voltam elégedett, de a három pont megvan, ez a lényeg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!