„K&H mozdulj! _ az év tesitanára"

2024.06.20. 12:18

Nyíregyházi az év tesitanára!

Szerdán, egy meglepetés-ünnepségen adták át a szervezők a díjat a pedagógusnak.

Szon.hu

Sira Krisztina tanítványai körében

Fotó: mdsz.hu

Nyíregyházára került az „Év testnevelője a 200 fölötti iskolákban" elismerés, amit a Magyar Diáksport Szövetség hirdetett meg a „K&H mozdulj! _ az év tesitanára" pályázat keretében. Sira Krisztina, a Nyíregyházi Bem József Általános Iskola pedagógusa érdemelte ki ezt az elismerő címet a szülők és a gyerekek szavazatai alapján.

– Csodálatos érzés ez egy pedagógus életében, olyan álmom vált valóra, amire nem is gondoltam, hogy én lehetek az év tesitanára! 32 éve tanítok, és elmondhatom, hogy ez a legnagyobb elismerés, amit kaptam, hiszen ezt a gyerekektől és a szülőktől kaptam. Visszaigazolása annak, hogy jó az, amit csinálok, nagyon szeretem a munkámat, igazán szívvel-lélekkel teszem a dolgomat. Én nem mentem el a versenysport irányába, hanem az a célom, hogy jól érezze magát a gyerek a tesiórán, örömmel jöjjön. Szeretném megtanítani minden szükségesre, de fontos, hogy közben ők ezt ne érezzék kényszernek, hanem örömmel mozogjanak. Ezért sokat dicsérem őket, amiért nagyon hálásak, csillog a szemük, láthatóan inspirálja őket, engem pedig ez tesz boldoggá – fogalmazott Sira Krisztina.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!