Szeged

2013.06.12. 20:35

Szőke Tisza Nemzetközi Táncverseny – már 13. alkalommal

<div class="Section1"> <span style="font-family: Times New Roman;font-size: medium"><span style="font-family: Times New Roman ;font-size: 12pt">Június 22-én, szombaton rendezik az Újszegedi Sportcsarnokban a ’Szőke Tisza 2013’ WDSF Open Nemzetközi Táncversenyt. Ezúttal is színvonalas programot, vérpezsdítő zenét, igazi versenyhangulatot ígér a szervező Papiron Szeged Versenytáncklub.

Június 22-én, szombaton rendezik az Újszegedi Sportcsarnokban a ’Szőke Tisza 2013’ WDSF Open Nemzetközi Táncversenyt. Ezúttal is színvonalas programot, vérpezsdítő zenét, igazi versenyhangulatot ígér a szervező Papiron Szeged Versenytáncklub.Az idei verseny immáron a 13. a sorban, a Szőke Tisza mára hazai és közép-európai méretekben is rangos eseménnyé vált. Amióta a WDSF, vagyis a Táncsport Világszövetség égisze alatt zajlik a verseny, a résztvevőországok és párok száma is jelentősen megnövekedett. Tavaly 15 ország több mint 140 párja versengett a különböző korosztályok megmérettetésein, az előzetes jelentkezések alapján idén is hasonló részvételre számítunk – tájékoztatta lapunkat Zsilák Zsuzsanna főszervező.

A program szerint délelőtt és kora délután a selejtezőkre, az elő- és középdöntőkre kerül sor, majd 18 órától az egyes korosztályok döntőinek és a Gálaest szereplőinek tapsolhat a közönség.A Junior és a Felnőtt kategóriák mellett idén is lesznek Senior kategóriás versenyszámok is. A WDSF Senior II. és III. standardversenyen az előző évhez hasonlóan a 45, ill. 55 év feletti versenyzők lépnek fel, a Senior D osztályban pedig a kezdő Senior korú táncosok is bemutathatják tánctudásukat! Tavaly nagyon megkedvelte ezt a korosztályt a közönség, bebizonyosodott, hogy a táncra is igaz: nem csaka 20 éveseké a világ!

A Gálaest műsorát a döntőkön kívül bemutató számokkal színesítik a szervezők, akik idén is kedvező jegyárakkal várják a táncszerető szegedi közönséget. Jegyek elővételben a KM Tours Utazási Irodában (Nagyáruház),a Tourinform Pavilonban a Széchenyi téren, a Délmagyarország és a Délvilág ügyfélszolgálati irodáiban és a Városi Sportcsarnokban vásárolhatók kedvezményesen, de a rendezvény napján a helyszínen is van lehetőség a jegyvásárlásra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!