Szigetszentmiklós hírei

2011.05.11. 14:17

Szellemi gyógyító tart előadást Szigetszentmiklóson

<p>Kovács Magyar András szellemi gyógyító tart gyógyítással egybekötött előadást a szigetszentmiklósi Nádasdy Mozi és Filmszínházban.</p>

A résztvevők saját szemükkel bizonyosodhatnak meg a bennük levő energiákról. Kovács Magyar András elmondta, hogy az emberek többségét gyötrő gerincproblémák, szembetegségek néhány perces energetikai kezelés után orvosolhatók. A  módszert az elmúlt 25 év során dolgozta ki, és ma már számos tanítványa van országszerte. Elárulta, nem szükséges ehhez különleges képesség, elég ha a tanácsokat megfogadják a betegek, éppen ezért a gyógyításokat nem tartja csodának.

A szigetszentmiklósi előadáson sok hasznos dolgot tanulhatnak az érdeklődők a szellemi gyógyítás területén

Kovács Magyar András kifejtette, az ősi tudást, amelyet elődeink birtokoltak, mára az emberiség elfelejtette, a szent helyeknek nem tulajdonítunk kellő figyelmet. Pedig Magyarországon is számos szakrális hely található, Pécsen,Dobogókőn de a Csepel-szigeten is vannak energiavonalak, és ezeket a régi táltosok ismerték. A gyógyító  már lemondott arról, hogy Táltosnak hívják, hiszen elmondása szerint az elmúlt években sok olyan ember használja magára ezt a kifejezést, akikkel nem tud azonosulni. Elmondta, az őt ért vádakra a gyógyításaival, az eredményeivel válaszol, hiszen az elutasítás csupán a kételkedők saját korlátaiból fakad. A nyitottsághoz, a korlátok lebontásához bátorságra van szükség.

Helyszín: Szigetszentmiklósi Nádasdy Mozi és Filmszínház - 2011. május 16

Forrás: lakihegyradio.hu


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!