SZON - PR cikk

2018.10.26. 11:17

Swinger kisokos

<strong>Ki ne hallott volna már a népszerű swinger klubokról, vagy swinger partykról? Röviden összefoglaljuk ezek előnyeit, valamint bemutatjuk, hogy mit várhatunk ezektől a rendezvényektől.</strong>

Ki ne hallott volna már a népszerű swinger klubokról, vagy swinger partykról? Röviden összefoglaljuk ezek előnyeit, valamint bemutatjuk, hogy mit várhatunk ezektől a rendezvényektől.

Mit takar a swinger party?

Ez a jelenség a szexuális forradalom idején mutatta meg magát elsőnek, hiszen ekkor nagyban dübörgött a szexuális szabadság. Természetesen ez annak is köszönhető, hogy megszülettek az új fogamzásgátlási lehetőségek, ami egyre nagyobb biztonságot adott a nemi betegségek, de első sorban a nem kívánt gyermekáldással kapcsolatban. Ezzel új dimenziók nyíltak meg, így megalakultak az első swinger klubok.

A fogalom jelentése pár-, illetve partnercsere, de ide tartozik a harmadik személy bevonása is a szexuális életbe. Arról nem is beszélve, hogy nem csak párral lehet felkeresni ezeket a rendezvényeket, bár úgy az igazi.

Ezeket főleg azért látogatják a párok, hogy egy kis extra színt vigyenek a szexuális életükbe, ha egy kis újításra vágynak. Az biztos, hogy mindenképp felpezsdül a vágy, hiszen sok minden kipróbálására nyílik lehetőség egy ilyen helyen. Természetesen nagy számban található a vendégek között olyan résztvevő is, aki csak kevesli az otthoni lepedőakrobatikát, így kiegészíti azt.  Tehát az ok mindegy, a lényeg a kielégülés, valamint, hogy jól szórakozzanak a résztvevők.

Alapjában véve swinger partyt bárhol lehet rendezni, de természetesen vannak kifejezetten erre létrejött klubok. Egy ilyen rendezvényre a belépés nem díjtalan, minden esetben hozzájárulást kell fizetni, mivel a maximális kényelem, biztonság az első, melyről a szervezők igazán magas fokon gondoskodnak.

Miben és hogyan jelenjünk meg?

Általában ezeken a partykon a dresszkód a fehérnemű, vagy a teljes meztelenség. Ez utóbbi termesztésen csak a bevállalósabbaknak szól, a többség fehérneműben bulizik. Ami elengedhetetlen, az a tiszta papucs. Ezt mindenki magának hozza, az ott található öltözőben pedig ruhát cserél, majd kezdődhet a buli. A legtöbb klub számos exkluzív szolgáltatással várja a vendégeket. Változatos és jól felszerelt helyiségekben adhatják át magukat a közös örömöknek, elmerülhetnek egy jakuzziban, de akár egy durvább BDSM-kalandra is benevezhetnek. A biztonság jegyében óvszer természetesen minden helyiségben elérhető.

Néhány tipp:

  • Ezek a rendezvények általában meghívásos alapon működnek. Éppen ezért idejében jelezzünk vissza a házigazdának a részvételről, valamint talán említenünk sem kell, de fő a pontosság!
  • A legfontosabb a megfelelő higiénia, mindenki részéről.
  • Fertőző betegség (influenza, stb.) esetén inkább mondjuk le a részvételt, nem kell végig fertőzni a vendégeket.
  • Végül pedig, a kényelem. Nagyon fontos, hogy olyan ruhában jelenjünk meg, amiben komfortosan és szexinek érezzük magunkat. Ugyanez vonatkozik arra is, hogy csak olyan dologba menjünk bele, amiben biztosak vagyunk.
  • - PR cikk -

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!