SZON - PR cikk

2018.10.19. 15:59

Tetőtől talpig újjászületett a Szarvas ABC

<span style="color: black;"><strong>Már a külső megjelenése is tükrözi azt az új koncepciót, melynek jegyében alakították ki a belső eladóteret is. Így a vevők innovatív környezetben, kényelmesen intézhetik el mindennapos vásárlásaikat.</strong> </span>

Már a külső megjelenése is tükrözi azt az új koncepciót, melynek jegyében alakították ki a belső eladóteret is. Így a vevők innovatív környezetben, kényelmesen intézhetik el mindennapos vásárlásaikat.

Megújult külsővel, és modern belső berendezéssel várja a vásárlókat a víztoronynál a régi-új Alfi üzlet

A beruházásból nemcsak új dizájnt, hanem teljesen új berendezést is kapott az üzlet, mindemellett az áru tárolására, raktározására szolgáló helyiségek, a hűtőkamrák is korszerűsödtek. A felújításnak köszönhetően a szélesebb sorok áttekinthetőbb, kényelmesebb vásárlást biztosítanak a kerekes székes, vagy a babakocsival érkező vásárlóknak is.

– Minden évben megpróbálunk felújítani egy üzletet – fejti ki Virág Viktória, a Kelet-Alfi-ker Kft. ügyvezetője. – Tavalyelőtt a Zöld Elefánt szépült meg és lett modernebb kívül-belül, tavaly raktárat építettünk, idén pedig a víztoronynál lévő üzlet lett prémium minőségű bolt. Továbbra is a megszokott árszínvonalon dolgozunk, de reményeink szerint a szolgáltatás színvonala növekedett. Úgy gondoltuk, hogy a vásárlók megérdemlik, hogy egy sokkal nívósabb üzletbe térjenek be nap mint nap. A minőség és trendi anyagok felé fordultunk, a padló és falburkolatokat tekintve is. A designt pedig egy olyan cég készítette, akik kifejezetten üzletek belső struktúrájának megtervezésével foglalkoznak, egyedülálló üzletberendezési technikákat alkalmazva. Ebben a boltban mindent kipróbáltunk, ami egy fejlett üzlet feltétele. Szerettünk volna a legújabb boltberendezési és technikai követelményeknek megfelelni. Teljesen újfajta polcrendszerünk van, jobban átlátható, barátibb, otthonosabb megjelenést kölcsönöz. Az összes hűtőberendezést lecseréltük a legkorszerűbbre, modern önkiszolgáló kenyérszeletelőt helyeztünk el a pékáru osztályon, illetve üvegvisszaváltó automatát is beállítottunk. A speciális világítás az áru megvilágítására fókuszál, mindenhol a termékeken van a hangsúly, szinte fényárban úszik az egész üzlet. Nemcsak esztétikusabban, hanem higiénikusabban is tudjuk tárolni, és kínálni a termékeket. Szeretnénk megköszönni a felújításban résztvevő kollégáknak és a kivitelező partnereknek az együttműködést, a városvezetésnek, és a főépítész úrnak a támogató munkáját, és legfőképpen a vásárlóknak a kitartó türelmüket, és az újranyitáskor tanúsított szeretetüket.

Tágasabb, átláthatóbb, ízlésesebb

Subert Mihályné Ilona üzletvezetőhöz nagyon sok pozitív vásárlói visszajelzés érkezett. – Minden régi vevő már a belépéskor csodálkozva néz szét a megszépült üzletben. Öröm nekünk is ilyen körülmények között dolgozni, naponta bejönni, hiszen a saját teakonyhánkat is felújították. Nem gondoltuk volna, hogy ilyen prémium kategóriás lesz az üzlet. Nagyon jó hallgatni a vevők elégedettségét, dicsérő szavait – mondta az üzletvezető. – Idáig is nagyon szerettem ezt a boltot, de most nagyon kulturált és tágas lett. Már 18 éve dolgozok itt, nem győzzük bezsebelni a sok dicséretet, amit a megnyitás óta kaptunk. Színesedett a helyben sütött pékáruk palettája, az átláthatóbb zöldség-gyümölcs részlegen a helyi, szabolcsi őstermelők jó minőségű, jó ízű, és egészséges termékei között is válogathatnak a vásárlók, a több méter hosszú csemegepult, a tejtermékes hűtő mindig friss különlegességeket kínál.

- PR cikk -

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában