PR cikk

2019.08.23. 12:54

Nemesi idill gyönyörű környezetben

Egy meghitt, szemet gyönyörködtető környezet rengeteg programmal, a régmúlt értékeinek és békéjének atmoszférájával, a családias intimitással és mindez a természet lágy ölén… Valahogy így képzelhető el az ideális pihenés.

Dolgod megkönnyítése érdekében felsorakoztatjuk azokat a programokat, amelyeket érdemes figyelembe venni a pihenő helyszín kiválasztása során.

Ízes hóbortok

Próbáld ki a hangulatos kenyérsütést festői környezetben.

Jöhet egy kis romantika? Ha ínyencnek születtél, a minőség neked is elsődleges. Kóstolj szekszárdi borokat. Mintegy 20 borászat zamata, saját borozói kisbusz járat sofőrrel, kalandos bortúrák állnak rendelkezésedre.

Történelmi kuriózum; bórkóstolás a medinai szőlőhegy 100 éves présházában, ahol maga Illyés Gyula is felhörpintett pár pohárral. Ugye jól hangzik?

Étkeznél? Vár a konyha igényes alapanyagokkal; bio- és vegán, ill. kemencés ételekkel, és a kemence ropogó tüze, ami bevilágítja az estét. Kipróbálnál egy egyenesen négy veterán autóval díszített Pajtaéttermet?

Évfordulót, családi eseményt ünnepelnétek szeretteiddel? Akkor ne felejtsétek el az élő zenét sem!

Extrém extrák

Bőrszerelésre fel! Bukósisak is a helyén! Következhet egy vad motoros túra, ahol csak te vagy és az út! A Tolnai-dombság Toszkánát idéző kanyargós útjain igazi csillagtúrákat tehetsz.

Bérelj Vespát, száguldj terepjáróval, vagy dobd fel a kirándulás élményét négy luxus, angol veterán autóval!

A régmúlt feelingjét lovaglással, “királyi” lovaskocsizással is felidézheted.

Repülj hőlégballonnal! Ideje ezt is kipipálni a bakancslistán! Vagy éleszd fel gyerekkori éned trükksárkány eregetéssel!

Sportban az erő

A Sió mentén a futás már inkább tájfutásnak nevezhető el. Hozd magad formába! Az 5-42 km közötti, csillagtúra-szerű futókörön rögtön felfrissülsz! Vagy ülj trekking kerékpárra és tekerj!

Állítólag a hosszú élet titka, hogy naponta tegyél meg legalább 20 perc sétát. Mit szólnál, ha egy igazi kastély vidéket járhatnál körbe?

Vízi sportot űznél? Ülj kajakba, kenuba, és suhanj végig a Sión! Lassú sodrása miatt a kezdőknek megfelelő terep, ráadásul még a madárvilága is le fog nyűgözni!

Természetben természetesen

Dokumentumfilmszerű túrákat is tehetsz a Medián vidékén, megtekintve gazdag állatvilágát.

A türelem embere vagy? Akkor irány horgászni vagy vadászni!

Egy kis kényeztetés

Strandolhatsz a Sió partján, vagy irány a medence, jacuzzi. Az antik gerendákból épített finn szauna pedig a melegre vágyóknak kedvez.

A kulturális éhség csillapítása érdekében nézelődj minikönyvtárban. Ha ez sem lenne elég, töltődj fel egy friss masszázzsal!

Megtetszettek az ötletek? Mindet kipróbálhatod egy helyen! Egy apró, hét szobás, boutique kastélyhotelben, három hektár meseszép parkkal, amely téged is visszarepít a múltba! Látogass el az Apponyi Kiskastélyba, hogy átélhesd a fentieket!

Pihenj a fenséges béke és idill fényében!

(PR cikk)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!