Szponzorált tartalom

2021.07.02. 13:42

Menő nyári sport- és tánctáborok, hogy ne unatkozzon a gyerek

A PEOPLE TEAM új generációs nyári táborai az élményre és a szabadságra helyezik a hangsúlyt. A koronavírus-járvány miatti home office és digitális oktatásra átállás a legtöbb ember testének nem tett jót – az egyik politikus szerint összesen 58 millió kilót hízott a magyar lakosság a járvány ideje alatt. Éppen ezért hihetetlenül mozgalmas és izgalmas választás a tánctábor vagy sporttábor nyáron. Amíg a szülő pihen, a gyerek levezeti az energiát.

Gyerekek a tánctáborban

A táncnak rengeteg előnyös tulajdonsága: javítja a testtartást és az egyensúlyérzéket, remek feszültséglevezető, növeli az önbizalmat, jókedvre derít, segíti az önkifejezést, és szocializál – csak néhány a hozzá társított pozitív hozadék közül. Meglehet, hogy iskolás gyerekünk imád táncolni, de nem mer mások előtt mozogni; ha azonban megvan a kedv, nem kell egyből tánciskolában kezdeni, mivel a különböző stílusok alapjait a PEOPLE TEAM kecskeméti táborában is elsajátíthatja. Kattintson ide, nézze meg a videókat, és tudja meg, mire számíthat a PT 30 szekciójának egyik legnépszerűbbikében!

Na de mi történik egy tánctáborban?

Mindent szabad, amíg az nem sérti a többieket, és minden választás jó. Ha gyermekünk úgy érzi, hogy kipróbálná a show-táncot, a hiphopot, a zumbát, a has- vagy a jazztáncot, megteheti a PT tánctáborában. Mind elfér egy koreográfiában, amit még akrobatikus elemekkel is megfűszereznek a végső bemutató előtt. Mindezek mellé napi háromszori étkezés, korlátlan zöldség-, gyümölcs- és vízfogyasztás elérhető bejárós és bentlakásos tábori verzióban a kecskeméti Homokbányai Kollégium területén, idén három turnusban: július 25–31., augusztus 1–7. és augusztus 8–14. között.

Mi szükséges a részvételhez?

A hajlandóságon és a szülői beleegyezésen kívül ki kell tölteni egy jelentkezési lapot, amely itt található. A költségek elsősorban attól függnek, hogy napközis vagy ottalvós táborba jönne-e a gyermek, társul-e vele szintén diákkorú testvér vagy barát, továbbá jogosult-e más kedvezményre (például céges szinten érdemes felvenni a kapcsolatot a PT szervezőivel). A gyerekeknek szükségük lesz kulacsra, kényelmes ruhákra, fürdőruhára (van strand), no és a Covid-időszakra tekintettel, a biztonságos táboroztatás szabályainak megfelelően szülői nyilatkozatra arról, hogy egészségesek, valamint hogy a táborozási időszak nem esik egybe az esetleges karanténkötelezettségükkel. Minden másról a Kisokosban esik szó.

Sportosoknak áll a világ

A gyerekeknek is fontos a testedzés, hiszen nemcsak formába hoz, de boldogsághormont is termel. Nem érdemes tehát a nyári szünetben bevonulni az árnyékos szobába, és éjjel-nappal kütyüzni – a PEOPLE TEAM új generációs táboraiban erre nem is lesz lehetőség, mivel a zömmel szabadtéri programok és az újonnan születő barátságok mellett senkinek sincs kedve bekuckózni.

Ilyen a PEOPLE TEAM-sporttábor

Minden reggel bemelegítéssel indul, és a választott sporttevékenység mellett a vendégelőadók egy-egy egzotikus sportágba (például karate, amerikai foci, aikido, capoeira vagy kviddics) is betekintést engednek. A PT táborában külön pályák és minőségi eszközök állnak a résztvevők rendelkezésére: lehet focizni, kosarazni, gyeplabdázni, floorballozni, fallabdázni, strandröplabdázni, teniszezni és asztaliteniszezni, úszni, kondizni, tekézni és trambulinozni is. A délutáni szabad foglalkozás idejére sokan választják a csúszdaparkot – a forróságban jól fog jönni egy kis pihenő, akár egy vízi csata az új ismerősökkel. A sportszekció – amelyről ide kattintva lehet tájékozódni – csak egy a harminc téma közül, és a többi táborhoz hasonlóan kis létszámú csoportokra osztja fel a jelentkezőket, akiket a testmozgás szeretete köt össze.

Az új generációs táborok varázsa

A PEOPLE TEAM 1991 óta szervez élményközpontú táborokat 7–17 éves diákok számára; ezek bentlakásos (ottalvós) és napközis (bejárós) változatban is igényelhetők. 2021-ben 10 témacsomag és 30 szekció közül választhatnak a jelentkezők, mindezt három egyhetes turnusban,

 • július 25–31.,
 • augusztus 1–7.
 • és augusztus 8–14. között,
 • a kecskeméti Neumann János Egyetem campusán. Ha tehát több gyermek van egy családban, nem kötelező egy tábort választani: ha egyikük a tánctáborba megy, a másik csemete programozhat, fotózhat, sportolhat, színészkedhet vagy főzhet napközben, este azonban egy helyen hajthatják álomra a fejüket, hiszen bentlakásos tábor választása esetén a kollégiumi elhelyezés kérhető ugyanabba a kétágyas szobába is.

  Minden adott a jó hangulathoz

  A bőséges programkínálaton kívül a PT-nél teljes ellátás elérhető: adott a napi háromszori étkezés, a korlátlan zöldség- és gyümölcsfogyasztás, illetve vízcsapok és büfé is rendelkezésre áll. A táborokban jól megfér egymás mellett a szabadság és a fejlődés – a sporttábor például veszíteni és győzni is megtanít, a test mellett a lelket is fejleszti. A korrekt ár-érték arányú, SZÉP-kártyával is fizethető PEOPLE TEAM-táborok nemcsak a gyerekek, de a szülők kedvencei is rugalmasságuk, többek között az ételintolerancia figyelembevétele és a kedvezményes nyaralási lehetőség miatt (testvérkedvezmény van, de céges táboroztatásra is nyitottak).

  (PR CIKK)

  Ezek is érdekelhetik

  Hírlevél feliratkozás
  Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

  Rovatunkból ajánljuk

  További hírek a témában