PR-CIKK

2023.07.17. 09:03

Debreceni álláslehetőségek az egészségügyben

Szon.hu

Debreceni álláslehetőségek az egészségügyben - DebrecenAllas.hu

Az egészségügy területén megannyi lehetőség adódhat az elhelyezkedésre Debrecenben. Ilyen típusú pozíciók többek között a DebrecenAllas.hu felületén is elérhetőek lehetnek, vagyis álláskeresőként érdemes ennek a weboldalnak a kínálatát is nyomon követned a sikeres elhelyezkedés érdekében. A következőken bemutatunk néhányat a portál gyakran visszatérő lehetőségeiből.

Recepciós

A recepciós álláslehetőségek széleskörben elérhetőek Debrecenben, és egyebek mellett akár egészségügyi intézményben is el lehet helyezkedni ebben a pozícióban. A munkakörrel járó feladatokat többek között olyan tevékenységek jelentik, mint például a bejövő hívások és e-mailek kezelése, az érkező vendégek fogadása, az adatrögzítés, a nyilvántartások vezetése, valamint a kollégák munkájának támogatása.

A pozíció betöltéséhez jellemzően középfokú végzettség szükséges, aminek egészségügyi irányultsága kifejezetten előny, ha ilyen intézményben szeretnél elhelyezkedni. Fontos elvárás szokott még lenni emellett a felhasználói szintű számítógépes ismeret, a kitűnő kommunikációs készség, a szervezettség és az erős problémamegoldó képesség is.

Páciens koordinátor

Az előzőekben említettekhez hasonló feladatkört látnak el a páciens koordinátorok is, amely pozíció egyébként szintén több esetben megtalálható volt már a DebrecenAllas.hu kínálatában. Konkretizálva a feladatokat, egy páciens koordinátor többek között a páciensek fogadásáért és útbaigazításáért, az ügyféligények feldolgozásáért, az orvosok és az asszisztensek munkájának támogatásáért, valamint a partnerekkel való kapcsolattartásért felel. Ezen feladatok ellátásához pedig középfokú végzettségre, páciens központú gondolkodásmódra, megbízhatóságra és precizitásra van szükség.

Fogászati asszisztens

Visszatérő lehetőségnek számít a fogászati asszisztens pozíció is a debreceni állásportálon. Ebben a munkakörben az alapvető feladatokat a páciensek fogadása, a fogászati műszerek karbantartásának felügyelete és sterilizálása, a fogászati dokumentációk vezetése, illetve nem utolsósorban a fogorvos munkájának folyamatos támogatása jelenti. A pozíció betöltéséhez általában fogászati asszisztensi szakképesítésre, egészségügyi alkalmasságra, szakmai elhivatottságra és udvariasságra van szükség.

Egészségügyi asszisztens

Végezetül pedig az egészségügyi asszisztensi pozíciókról sem feledkezhetünk meg, amelyek ugyancsak több esetben feltűntek már a DebrecenAllas.hu kínálatában, legtöbbször plazma központban való munkavégzésre vonatkozóan. A konkrét egészségügyi asszisztens állást itt találja a debreceni oldalon. Itt a feladatokat a vérplazma levétele és az ehhez szükséges gépek kezelése, a különböző adminisztratív teendők ellátása, valamint a kollégákkal való együttműködés jelentette. A pozíció betöltéséhez pedig egészségügyi szakképesítésre, érvényes működési engedélyre, pozitív kisugárzásra, továbbá pontos és precíz munkavégzésre volt szükség.

PR-CIKK

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!