Hirdetés

2024.03.25. 09:38

Csatlakozz hozzánk még ma!

PR cikk

A ZEISS GROUP jövőjének szakembereit keressük!

A ZEISS a világ egyik vezető optikai- és optoelektronikai vállalata. Több mint 175 éve fejlesztünk innovatív technológiai megoldásokat a szemüvegek, az orvostechnika, biológiai kutatás, 3D méréstechnika, autóipar, fotótechnika, filmipar és planetáriumok területén.

Cégcsoportunk a Föld 50 országában több mint 35 000 alkalmazottat foglalkoztat. 30 termelési és több mint 60 szerviz és értékesítési, valamint 27 kutató és fejlesztő telephellyel van jelen szerte a világban.

A Carl Zeiss Vision Hungary Kft. célja a lehető legjobb piaci részesedés elérése a dolgozói érdekek szem előtt tartásával, a ZEISS Csoport hírnevének megfelelő színvonalú gyártás biztosítása, a vállalati kultúra megőrzése mellett. A ZEISS vállalatai Magyarországon több, mint 1.000 fős, továbbra is bővülő, magasan kvalifikált csapatával versenyképes minőségi tevékenységet folytató, vevőorientált vállalat.

Fontosnak tartjuk a folyamatos személyes és szakmai fejlődést, ill. hogy a ZEISS olyan munkahely legyen, ahol jó dolgozni. Eredményeinket dolgozóink kiváló teljesítménye nélkül nem érhettük volna el!

Te is hasonló értékeket tartasz fontosnak a saját életedben?

Felkészültnek érzed magad arra, hogy rész végy ebben a lencséken jóval túlmutató, minőségi munkában?

Szívesen nyűgöznél le másokat szakértelmeddel, innovatív ötleteiddel?

Ha igen, TÉGED is örömmel várunk a ZEISS CSAPATÁBA!

Szellemi és fizikai munkakörök széles spektrumában kínálunk állás lehetőséget, nem fékezve a belső karrierutakat sem; előrelépési lehetőséget kínálva akár a világ számos országában működő ZEISS vállalatok irányában is.

Ha felkeltettük érdeklődésed, látogass el karrier oldalunkra, ahol kiválaszthatod a számodra legvonzóbb munkalehetőséget!

HR osztályunk örömmel várja Önéletrajzod és Motivációs leveled!

A www.zeiss.hu karrier felületén rengeteg hasznos információ megtalálható! A jelentkezéseket az alábbi e-mail címen várjuk: [email protected]

CARL ZEISS VISION HUNGARY KFT.

Humánpolitikai Osztály 4
700 Mátészalka, Ernst Abbe utca 1–2.
Telefon: +36 44 501 220

PR-Cikk

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában