SZON - Sport - Megye 2.

2018.04.27. 15:31

"Ezer sebből vérzünk, ráadásul nem is vagyunk jó passzban"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 24. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 24. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Pannónia-Zrt.-csoport

Tippel: Resán Attila, a Kemecse edzője

Szombat. Kemecse (3.)–Újfehértó (4.): – Szerintem igazi rangadón minkét csapat nyílt sisakkal győzni akar, de a hazai szív most erősebb lesz.

Vasárnap. Levelek (8.)–Ramocsaháza (15.): – Szabó kolléga változást vitt a Ramocsa életébe, minden elképzelhető, akár az iksz is.

Nyírtelek (13.)–Gávavencsellő (10.): – Nyírteleken túl vannak a „szájjal labdarúgáson”, de a nyomok mélyek maradtak, Marcsek Zoli ezt a mecset be kell, hogy húzza.

Biri (11.)–Máriapócs (14.): – Két jó szellemben futballozó csapat, a pillanatnyi forma döntő lehet, bár a Biri otthon karakteresebb mint idegenben.

Kállósemjén (7.)–Terem (16.): – Kállósemjén – ha a „játékvezetés” is úgy akarja – hozza a meccset.

Nyíribrony (9.)–Nagykálló (5.): – Ibrony otthon veszélyes bárkire, de Koskovics mester fel van készülve a rossz pálya és az „ívelős” foci nyújtotta meglepetésekre. 2-es

Ibrány (1.)–Encsencs (12.): – 3–0, ha Encsencs nem áll ki. Egyébként több, de akkor benne van, hogy Szilágyi Gabi gólt szerez.

Nyírlugos (6.)–Apagy (2.): – A Nyírlugos a hazai meccsen esélyes, de az Apagy nem nagyon akar botlani, bár a tavasz már nem olyan mint az ősz. Németh Attila jól mozgatja a játékot.: x, de minden más is szóba jöhet.

Nyírerdõ-csoport

Tippel: Bardi Béla, a Gyulaháza edzője

Szombat. Gyulaháza (2.)–Tiszakanyár (3.): – Ezer sebből vérzünk, ráadásul nem is vagyunk jó passzban! De nagyon bízom abban, hogy aki lehetőséget kap mindent megtesz annak érdekében hogy megnyerjük a mérkőzést!

Vasárnap. Ajak (1.)–Pátroha (5.): – Nem fog kikapni Pátroha….

Kék (15.)–Demecser (8.): – Demecser jobb csapat mint ősszel volt , ha a sérültjei felépülnek akkor pontot , pontokat is szerezhetnek Kéken.

Rohod (16.)–Nyírkarász (4.): – Szimpatikus csapat a Rohod, szurkolok nekik hogy ­maradjanak bent , de szerintem Matyi Bandiék nem fognak hibázni, és elhozzák a három pontot!

Nyírmada (13.)–Gergelyiugornya (9.): – Tejesen háromesélyes mérkőzés, talán a hazai pálya Mada felé billenti a mérleg nyelvét!

Tiszaszentmárton (12.)–Vaja (7.): – Meglepett minket múlt héten Vaja , példát mutatott nekünk alázatból és lelkesedésből! Amennyiben ugyanazt a hozzáállást fogják nyújtani, akár győzhetnek is, de döntetlenre tippelek.

Õr (14.)–Hodász (10.): – Nyerni fog az Őr !

Ladányi TC (6.)–Fényeslitke (11.): – Hazai pályán „veszélyes” a Ladány, Fényeslitkének nagyon össze kéne kapnia magát, ha jó eredményt akar elérni!

Kelet-Magyarország-csoport

Tippel: Simon Csaba, a Kölcse edzője

Szombat. Vámosoroszi (5.)–Nábrád (11.): – Oroszinak nagyon kell a három pont, ha ott akar maradni az élmezőnyben.

Beregdaróc Nap-Ép (2.)–Tyukod (16.): – Daróc otthon tartja a három pontot, nagy meglepetés lenne, ha nem így történne.

Csenger (1.)–Tisztaberek (6.): – Csenger bízhat a győzelemben, már az iksz is meglepetés lenne.

Szatmárcseke (14.)–Milota (13.): – Két rossz passzban lévő csapatnál akármi is megtörténhet…

Kölcse (3.)–Jánkmajtis (15.): – A tabellát nem szabad nézni, reménykedünk a három pontban. Gondolom a játékosok is maximálisan motiváltak lesznek!

Vasárnap. Tiszakóród (8.)–Csengersima (7.): – Ha a simaiak úgy küzdenek mint ellenünk, akkor bízhatnak a sikerben.

Kocsord (12.)–Nyírcsaholy (9.): – A Kocsord jó formában van, ha a csaholyiak összekapják magukat iksz is lehet.

Mérk-Vállaj (10.)–Nyírmeggyes (4.): – A vállajiak otton veszélyesek, így a meggyesieknek fel kell kötni a nadrágjukat, ha nyerni akarnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!