SZON - Sport - Megye 2.

2019.05.03. 16:21

"Ha a Nyírmeggyes megnyeri a rangadót, akkor már szombaton valószínűleg bajnok!"

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 25. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Szabolcs-Szatmár-Bereg - A labdarúgó megyei II. osztály 25. fordulójának (kezdés: 17, ifi: 15) mérkőzéseit rendezik a hét végén.

Pannónia Zrt. csoport

Tippel: Kotricz Zoltán, a Kálmánháza edzője.

Kemecse (2.)–Nyírbéltek (15.): – A Kemecsének komoly kihívója akadt a bajnoki címért folyó versenyben az Újfehértó személyében, akik jelenleg le is taszították az élről őket. Biztos vagyok benne, hogy a Nyírbéltek becsülettel fog küzdeni, de az oroszlán bajszát már korábban meghúzták mások, így a hazaiak most bárkit felfalnának, otthon marad a három pont.

Tiszalök (14.)–Nyírtelek (16.): – Fantasztikus eredményt ért el az elmúlt fordulóban mindkét csapat, amihez jár is a gratuláció és elismerés. Jó mérkőzésre van kilátás, a tippem szerint döntetlennel zárnak a felek.

Kálmánháza (13.)–Nagykálló (8.): – Rengeteget kellene gyakorolnunk, hogy határozottabbak legyünk az ellenfél kapuja előtt, illetve hogy a csapatvédekezésünk megfelelő legyen. Sajnos ehhez túl keveset vagyunk együtt, az edzéslétszám csekély. Ha rendezzük a sorokat, jó mérkőzést játszhatunk a veszélyes Nagykálló ellen. Reálisan nézve a pontszerzés siker lenne számunkra.

Nyírlugos (10.)–Apagy (6.): – Ha a hazaiak hátul stabilak lesznek, lehet esélyük pontszerzésre az elöl nagyon veszélyes Apagy ellen. Ha nem, akkor vendéggyőzelem várható.

Napkor (12.)–Újfehértó (1.): – Mindenképp az Újfehértó a mérkőzés esélyese, még ha nem feltétlenül vár rájuk olyan egyszerű találkozó, mint azt mindenki gondolja.

Kótaj (7.)–Nyíribrony (5.): – A Kótaj tavasszal teljesen kiszámíthatatlan, az ibronyiak sikeres szereplés utáni visszaesése is nem várt meglepetés.

Kállósemjén (4.)–Rakamaz (3.): – Igazi rangadó következik. Jól szerepel a hazai csapat, most kapaszkodhatna is a dobogóért folytatott harcban, biztos kemény küzdelem lesz. Viszont a vendégek a kezdeti nehézségek után ráleltek a helyes útra, nagyon magabiztosan hozzák a várt eredményeket, vendégsikert érzek.

Encsencs (9.)–Levelek (11.): – Az Encsencs hazai pályán nagyon erős, kemény ellenfél, egy problémáktól mentes Leveleknek is kemény dió lenne, így pedig még inkább az. Azt hiszem, a három pont otthon marad.

Nyírerdő csoport

Tippel: Tóth Tibor, a Nyírkarász edzője.

Dombrád (1.)–Szabolcsveresmart (12.): – Nagyon jó a fiatalokkal tűzdelt hazai csapat, magabiztosan fogják behúzni ezt a mérkőzést

Kék (13.)–Nyírmada (14.): – Két rapszodikusan szereplő együttes, talán a hazai pálya előnye dönthet.

Berencs FC (16.)–Demecser (9.): – A Berencs az elmúlt fordulóban nagy meglepetést szerzett, amennyiben lendületben maradnak, akkor nyernek.

Gergelyiugornya (6.)–Vaja (8.): – Két kiegyensúlyozott középcsapat, mindkettő jobb helyezésre vágyott, inkább döntetlent tippelek.

Ramocsaháza (15.)–Záhony-Tiszaszentmárton (5.): – Fix kettes.

Ajak (10.)–Fényeslitke (11.): – Ha az ajakiak az ellenünk mutatott agresszív játékot hozzák, akkor magabiztosan gyűjtik be a három pontot.

Ladányi TC (7.)–Nyírkarász (3.): – Igaz, hogy eddig veretlenek vagyunk, ám tudjuk, hogy nagyon nehéz meccs vár ránk. Főként azért, mert a Ladány kiszámíthatatlan csapat, bárkire veszélyes tud lenni, ám céljaink eléréséhez a három pontért utazunk.

Őr (2.)–Pátroha (4.): – Nagyon meglepett az Őr tavaszi menetelése, le a kalappal, de istenigazából a döntetlenért drukkolok.

Kelet-Magyarország csoport

Tippel: Elek László, a Milota edzője

Beregdaróc (10.)–Nábrád (13.): – A daróciak valószínűleg otthon tartják a három pontot.

Nyírcsaholy (11.)–Tisztaberek (6.): – A csaholyiak hazai környezetben jól szerepelnek, a vendégek viszont szívós, összeszokott csapat. Döntetlen körüli eredményt tippelek.

Jánkmajtis (2.)–Nyírmeggyes (1.): – Csúcsrangadó a csoportban, amelyen a hazai pálya előnye dönthet, de ha a Nyírmeggyes megnyeri a rangadót, akkor már szombaton valószínűleg bajnok!

Milota (9.)–Kölcse (4.): – Jelen állás szerint nem mi vagyunk a meccs esélyesei, de mindent meg fogunk tenni, hogy meglepetést szerezzünk, mert ez egy igazi rangadó lesz!

Vámosoroszi (3.)–Hodász (14.): – Ha a hazai csapat a dobogón szeretne végezni, akkor mindenképpen be kell gyűjtenie az ilyen pontokat.

Terem (15.)–Csengersima (5.): – A vendégek gond nélkül megszerzik a győzelmet.

Nagydobos (7.)–Kocsord (12.): – A jelenlegi formákat nézve nem érzek nagy különbséget a két csapat között, de a hazai pálya miatt dobosi győzelemre tippelek. Ideje lenne már Szebinek is gólt lőni…

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!