Szpari

2020.07.22. 13:28

Vereség az osztálytárs Loki otthonában

A debrecenieknélen Korhut Mihály is pályára lépett.

Forrás: nyiregyhazaspartacus.hu

Ez már amolyan igazi, bajnokihoz hasonló meccs volt. Szerdán végül nem a pallagi edzőközpontban, hanem a Nagyerdei Stadionban játszotta újabb edzőmeccsét a Szpari. A házigazda az élvonalból búcsúzó, így osztálytárs Debreceni VSC volt. A találkozó előtt hozták nyilvánosságra, hogy a Lokihoz visszatért a legutóbb a görög Arisznél légióskodó válogatott Korhut Mihály. A rutinos játékos a második félidőben pályára is lépett.

A találkozó a hazaiak fölényét hozta, az első játékrészben még csak egy gólt szereztek a debreceniek, szünet után már hármat. Az új igazolásaik közül a Puskástól érkezett Sós Bence kétszer, a Kisvárdáról igazolt Tischler Patrik egyszer talált a kapuba.

A nyíregyháziak a hét végén két találkozót is játszanak. A Sényő-Carnifexhez végül szombaton utaznak, míg vasárnap délelőtt a Kisvárda II. lesz az ellenfél.

DVSC-Nyíregyháza Spartacus 4-0 (1-0)

Debrecen 1. félidő: Zöldesi – Bényei B., Kinyik, Poór, Ferenczi, Bényei Á., Bódi, Bévárdi, Varga, Tischler, Bereczki. 2. félidő: Hrabina – Kusnyír, Szatmári, Pávkovics, Korhut, Sós (Csősz 80.), Kundrák, Lakatos, Szabó, Pintér (Kerekes 80.), Bárány. Vezetőedző: Kondás Elemér

Spartacus: Fadgyas (Miski 60.) – Svedyuk (Gyurján 60.), Fodor (Papucsek 60.), Jánvári, Galambos, Farkas (Végső 60.), Kártik (Hamed 46.), Sinanovic, Ötvös, Kalocsai (Vasiljevic 46.), Hornyák (Papp 60.). Vezetőedző: Gálhidi György

Gól: Tischler (17.), Sós (50., 63., az elsőt 11-esből), Bárány (85.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!